Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Vinterens løfter

Del 3 af WallflowersDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

314 sider

Udgivet

2015

Ophav

Lisa Kleypas(forfatter)

Signe Lyng(oversætter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, historiske romaner

Beskrivelse


Efter en hel sæson uden bejlere er den uskyldige Evie desperat efter at slippe væk fra sin tante og onkel, der holder hende indespærret for at få fingre i hendes fars formue. Hun satser derfor alt og tilbyder sig selv til den berygtede og notoriske skørtejæger Sebastian St. Vincent


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. jan. 2015

af

af

Christine Christensen

d. 19. jan. 2015

Kulørt historisk roman fra Victoriatidens puritanske England om den unge kvinde Evie, der beslutter sig for at tage skæbnen i egne hænder og skaffe sig en ægtemand. For kvindelige læsere af romantiske romaner med masser af erotik.

De fire bænkevarmere, Annabelle, Lillian, Evie og Daisy har en plan; at finde en egnet og respektabel ægtemand til dem alle. Men efter en hel sæson uden bejlere er Evie desperat efter at slippe væk fra sin tante og onkel, der holder hende indespærret for at få fingre i hendes fars formue. Hun satser derfor alt og tilbyder sig selv til den berygtede og notoriske skørtejæger Sebastian St. Vincent. Men kan man virkelig stole på ham?.

3. del. af "Wallflowers"-serien. Selvom hvert bind er en selvstændig historie læses serien bedst i rækkefølge, da selve rammefortællingen er én lang historie. Velskrevet men klichépræget og forudsigelig underholdningsroman med masser af erotik og drama. Persongalleriet er temmelig endimensionalt, det er ikke ligefrem hovedpersonernes tankevirksomhed, der er i centrum.

Minder en del om Sylvia Days Stolthed og lystÆgtepagten


og om Ægtepagten af Simona Ahrnstedt med sin historiske kulisse og dampende beskrivelser af forførelser og de efterfølgende handlingerMinder en del om Sylvia Days Stolthed og lyst og om af Simona Ahrnstedt med sin historiske kulisse og dampende beskrivelser af forførelser og de efterfølgende handlinger.Informationer og udgaver

2016

Bog

Lisa Kleypas

Pretty Ink, 2. udgave

2015

Bog

Lisa Kleypas

Pretty Ink

2017

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Maria Garde

Rosinante

2015

E-bog

Lisa Kleypas

Pretty Ink, 1. e-Bogs-udgave

2017

Lydbog (online)

indlæser: Maria Garde

Rosinante