Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Vind over din bekymring : en guide til store børn i at håndtere angst


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

109 sider: ill.

Udgivet

2022

Ophav

Dawn Huebner(forfatter)

Kara McHale(illustrator)

Signe Lindskov Hansen(oversætter)
Genre og formvejledninger
Målgruppe

til børn

Undervisning

for forældre, for højtlæsning


Beskrivelse


Hvordan hjælper du din tween med at bekymre sig mindre, og hvordan kan du lindre angst og frygt? Denne bog præsenterer en række værktøjer til de 9-13-årige, der hjælper dem med at gå fra bekymret til fri og glad. Oplagt til en dialog mellem voksne og børn


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. jul. 2022

af

af

Christine Christensen

d. 22. jul. 2022

Hvordan hjælper du din tween med at bekymre sig mindre, og hvordan kan du lindre angst og frygt? Denne bog præsenterer en række værktøjer til de 9-13-årige, der hjælper dem med at gå fra bekymret til fri og glad. Oplagt til en dialog mellem voksne og børn.

To bøger om at arbejde med bekymringer, uro og angst sammen med henholdsvis mindre børn og tweens. "Vind over din bekymring" handler om at alle børn bekymrer sig, men at nogle børn bekymrer sig så meget, at det bliver en begrænsning i hverdagen og måske endda angst. "Der er sket noget slemt" beskriver, hvordan man taler om nogle af de mange ting, børn og unge rent faktisk bekymrer sig om, fx nyheder, naturkatastrofer og menneskelige tragedier m.m. Begge bøger indledes med et afsnit til forældrene, der helst skal være med på sidelinjen hos både de mindste og tweensene. Forfatteren er psykolog og har også skrevet "Hvad så-serien", fx Når du brokker dig for meget - hvad så?.

To lettilgængelige bøger om bekymringer og angst. Bøgerne indeholder mange tips og tricks og kan fint danne baggrund for en snak mellem børn og forældre eller mellem børn og en fagprofessionel voksen.

Bøgerne minder en del om forfatterens egen Når du bekymrer dig for meget - hvad så?Angst


Hunde, kryb og små lukkede rum


. Angst og Hunde, kryb og små lukkede rum har også forslag til at arbejde med angst og utryghedBøgerne minder en del om forfatterens egen Når du bekymrer dig for meget - hvad så?. og Hunde, kryb og små lukkede rum har også forslag til at arbejde med angst og utryghedBøgerne minder en del om forfatterens egen Når du bekymrer dig for meget - hvad så?. Angst og har også forslag til at arbejde med angst og utryghed.Informationer og udgaver

2022

Bog

Illustrator: Kara McHale

Dansk Psykologisk Forlag, 1. udgave

2022

Ebog

Illustrator: Kara McHale

Dansk Psykologisk Forlag, 1. udgave