Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Villa Serenas hemmelighed : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

425 sider

Udgivet

2020

Ophav

Nanna Lund(oversætter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Engelske Emily Robertson sidder i sit drømmehus i Toscana med sine tre børn, da hendes mand i en sms skriver, at han forlader hende. En ny tilværelse åbnes af den katolske præst, ligestillede kvinder fra landsbyen og en sær arkæolog


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2020

af

af

Birgit Sloth

d. 21. apr. 2020

Engelske Emily Robertson sidder i sit drømmehus i Toscana med sine tre børn, da hendes mand i en sms skriver, at han forlader hende. Hvad skal Emily gøre? En charmerende kærlighedsroman til læsere, der ønsker god underholdning, og den perfekte ledsager på en ferietur til Toscana.

I den romantiske klumme "Tanker fra Toscana" skriver Emily til en engelsk avis. I hendes ulykkelige situation begynder Emily at blive inddraget i landsbyens fællesskab. Hun bliver opsøgt af den katolske præst, inviteret med i en læseklub og får veninder. Uddrag fra den 14-årige datters dagbog viser hendes vanskeligheder med livet. En sær lokal arkæolog begynder udgravningen af etruskiske gravpladser på Emilys grund, og historiske hemmeligheder fra 2. verdenskrig afsløres. Forfatteren har tidligere skrevet om Toscana i To uger i Toscana, og er ellers kendt for sine krimier under pseudonymet Elly Griffiths.

En vellykket og stemningsfuld roman, der fint inddrager fortiden. Med lun humor udstilles nogle af de romantiske forestillinger om et liv i et renoveret gammelt landhus i Italien, men på en måde så glæden ved maden, naturen og den varme atmosfære stadig består. God varieret opbygning med spændingskurver og vedkommende personer.

Toscana tur og returHuset ved Riverton


er også en underholdende roman fra samtidens Toscana, mens Huset ved Riverton også har atmosfære, romantik og spænding med et hus i centrumToscana tur og retur er også en underholdende roman fra samtidens Toscana, mens også har atmosfære, romantik og spænding med et hus i centrum.Informationer og udgaver

2021

Bog

Domenica De Rosa (f. 1963)

Gad, 2. udgave

2020

Bog

Domenica De Rosa (f. 1963)

Gad, 1. udgave

-

Bog

Gad

2020

Ebog

Domenica De Rosa (f. 1963)

Gad, 1. e-bogsudgave

2020

Lydbog (net)

indlæser: Camilla Qvistgaard Dyssel

Gad

2020

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Camilla Qvistgaard Dyssel

Gad,AV Forlaget Den Grimme Ælling

2020

Lydbog (cd)

indlæser: Camilla Qvistgaard Dyssel

Gad,AV Forlaget Den Grimme Ælling