Gå til indholdBøger / skønlitteratur til børn / roman

Vilkacis - dyret i mig

Del 3 af VilkacisDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

79 sider: ill.

Udgivet

2017

Ophav

Benni Bødker(forfatter)

Mårdøn Smet(illustrator)
Genre og formroman, spænding
Sværhedsgrad

lix: 21

Målgruppe

til børn

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Drengen Mikelis jagter nu de blodtørstige Vilkacis sammen med ulvejægeren Raivo. Men Mikelis har en hemmelighed


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. sep. 2017

af

af

Elisabeth Bennetsen

d. 25. sep. 2017

3. del af den spændende serie "Vilkacis" for især drenge i alderen 9 til 12 år. Følg drengen Mikelis i hans jagt på de blodtørstige Vilkacis, bæsterne som både er mennesker og ulve. Men hvad er Mikelis mon selv?.

Drengen Mikelis er helt alene i verden, efter hans forældre er døde. Han følges nu med ulvejægeren Raivo, som har viet sit liv til at bekæmpe de uhyggelige varulvelignende Vilkacis. Mikelis og Raivo følger deres blodige spor fra by til by. Ingen slipper for de blodtørstige Vilkacis, selv ligene på kirkegårdene har ikke fred. Men menneskene forstår også at hævne sig, når de får fat på en af dem. Dog har Mikelis en bekymring. Det sår han har på armen, som ikke vil hele. Hvad er det, og hvad betyder det? Han må træffe et valg.

Fortsættelsen af serien holder både tempo og spænding fra de to første bind, og så det er en forholdsvis letlæst bog, som målgruppen vil sluge og gyse over. Mange blodige og klamme detaljer og en ung helt, som man kan identificere sig med. Miljøet er underligt uden for tid og sted, og det virker godt. Bøgerne er utroligt smukt illustreret, det lyder mærkeligt at sige om ofte ret blodige motiver, men det er sirlige s/h billeder i en effektiv og stemningsskabende skraveringsteknik.

Niveau, udstyr og det uhyggelige emne minder om forfatterens vampyrserie "Nattens børn", hvor Vampyrfestener 1. bind.Informationer og udgaver

2017

Bog

Illustrator: Mårdøn Smet

Corto, 1. udgave

2018

Ebog

Illustrator: Mårdøn Smet

Corto

2018

Lydbog (net)

indlæser: Thomas Knuth-Winterfeldt

Nota

2018

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Thomas Knuth-Winterfeldt

Corto,Biblioteksmedier

2017

Punktskrift

Benni Bødker

Nota