Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

Viljen til sejr 2 : coping : viden og værktøjer, der gør dig bedre og stærkere


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

299 sider: ill.

Udgivet

2011

Ophav

Arne Nielsson(forfatter, (hovedansvarlig))

Bjarne Lellek(forfatter, (hovedansvarlig))

Jan Løfberg(forfatter)

Louise Neimann(illustrator)
Genre og formvejledninger, øvelser

Beskrivelse


Anvisninger til, hvordan du toppræsterer i hverdagen. Med metoder til at fastholde dine målsætninger, så du kan opnå det, du drømmer om. Forfatterne hjælper læseren til at opstille selvtræningsstrategier - også kaldet copingstrategier


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. maj. 2011

af

af

Conni Boll Christensen

d. 11. maj. 2011

Opfølgning og forsættelse af selvudviklingsbogen Viljen til sejr, som den tidligere topidrætsmand udgav i 2003. Målgruppen er læsere, der gerne vil have nogle redskaber til at få mere ud af livet.

Arne Nielsson har skrevet bogen sammen med psykolog Bjarne Lellek, som også var medforfatter til bogen Viljen sidder i hjertet. De introducerer begrebet coping, der ved hjælp af forskellige selvhjælpsstrategier kan være med til at optimere dit liv, både på jobbet, i fritiden og i privatlivet. Bogen er bygget op som et puslespil, hvor de enkelte brikker/teknikker kan bruges enkeltvis eller stykkes sammen for at gøre dig bedre til cope dine udfordringer. I de enkelte afsnit præsenteres teorierne sammen med statements, små praktiske øvelser og forfatternes personlige samt professionelle erfaringer. Alle afsnit afsluttes med en sammenfatning/en puslebrik. Engageret og letlæst med mange referencer til forfatternes inspirationskilder.

I stil med Wilbeks Gør en forskel og Henrik Kroghs Fra overlevelse til overskud, som også handler om personlig udvikling.

Engageret og letforståelig selvhjælpsbog, der præsenterer begrebet coping og giver dig en række arbejdsredskaber og værktøjer til et mentalt serviceeftersyn. Samme målgruppe som til forfatterens første bog.


Berlingske tidende

d. 14. maj. 2011

af

af

Anne Funch

d. 14. maj. 2011Informationer og udgaver

2011

Bog

Illustrator: Louise Neimann

People's Press, 1. udgave

2011

E-bog

Illustrator: Louise Neimann

People'sPress, 1. udgave