Gå til indholdViljen til at ville - en smertefortælling uden filter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

102 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Beskrivelse


En fortælling om et liv med sygdommen endometriose. Fortalt af en endometriose-ramt og en sundhedspsykolog. Til de der vil have et personligt indblik i hvordan man lærer at leve med kroniske smerter


Anmeldelser (1)


29. jun. 2016

En fortælling om et liv med sygdommen endometriose. Til de der vil have et personligt indblik i hvordan man lærer at leve med kroniske smerter.

Hanne Vedsted-Hansen blev erklæret kronisk smertepatient i 2006 efter flere underlivsoperationer gennem mange år. I bogen beskrives et forløb med smertepsykolog Mette Kold, der gennem bl.a. mindfulness har hjulpet Hanne til at leve med smerterne. Bogen er en blanding af blogindlæg og mail-korrespondancer, og vi får en meget personlig beretning om at leve med kroniske smerter, søvnproblmer og bekymringer om jobsituation og fremtid, men også en positiv fortælling om, at det kan lade sig gøre at få et godt liv trods smertehelvede.

Smertepatienter vil kunne finde trøst og håb i den meget personlige beretning, der er skrevet i et snakkende hverdagssprog. Der gives konkrete råd, fx brug af CD til søvnløshed. Layoutet er specielt ved, at hver side er et billede med en tekstboks der viser, om det er blogindlæg eller korrespondance. En sjov idé, som dog godt kunne være mere gennemarbejdet. Enkelte steder er teksten trykt direkte på billedet, og det hæmmer læsbarheden.

Et godt liv med endometriose


Når smerten ændrer din verden


Få et bedre liv med smerter


giver gode råd om kost, motion og mindfulness. Når smerten ændrer din verden er også en personlig beretning fra en kronisk smertepatient. Få et bedre liv med smerter er en lille selvhjælpsguide fra Foreningen af Kroniske SmertepatienterEt godt liv med endometriose giver gode råd om kost, motion og mindfulness. er også en personlig beretning fra en kronisk smertepatient. Få et bedre liv med smerter er en lille selvhjælpsguide fra Foreningen af Kroniske SmertepatienterEt godt liv med endometriose giver gode råd om kost, motion og mindfulness. Når smerten ændrer din verden er også en personlig beretning fra en kronisk smertepatient. er en lille selvhjælpsguide fra Foreningen af Kroniske SmertepatienterEt godt liv med endometriose giver gode råd om kost, motion og mindfulness. Når smerten ændrer din verden er også en personlig beretning fra en kronisk smertepatient. Få et bedre liv med smerter er en lille selvhjælpsguide fra Foreningen af Kroniske Smertepatienter.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Buur Pedersen


Informationer og udgaver

Bog

2016

Ebog

2016