Gå til indholdVilje slår talent


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

160 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Bloggeren og influenceren Josefine Valentins personlige beretning om at gå fra at være usikker teenager og hjemmehjælper til at kunne leve af at være blogger og influencer. Om hvordan man realiserer sine drømme med hårdt arbejde, vedholdendhed og et positivt mindset


Anmeldelser (1)


31. okt. 2019

Personlig historie om at gå fra usikker teenager og hårdtarbejdende hjemmehjælper til at leve af at være blogger og influencer indenfor mode, skønhed og træning. Velegnet til alle, der allerede er fans af Josefine Valentins univers eller dem, der selv drømmer om at leve af de sociale medier.

Josefines historie starter i et almindeligt parcelhuskvarter i Nordjylland. Efter nogle år som hjemmehjælper og leder i et vikarbureau, skifter Josefine spor og bliver blogger på fuld tid. I dag har hun 40.000 følgere og holder foredrag. Hun deler ud af de erfaringer, hun har høstet undervejs og kommer med gode råd til, hvordan man forfølger og realiserer sine drømme med hårdt arbejde, vedholdendhed og frem for alt et positivt mindset. Dette er hendes første bog. Man kan følge hende på josefinevalentin.dk.

Inspirerende og personlig bog i et lækkert layout til det yngre publikum.

I Blog som de bedste


Design din hjemmeside og blog med WordPress version 5


Sådan blev jeg Rasmus Brohave


og Design din hjemmeside og blog med WordPress version 5 får man konkrete råd til, hvordan man starter op som blogger. I Sådan blev jeg Rasmus Brohave fortæller Rasmus Brohave om hans vej til berømmelseI Blog som de bedste og får man konkrete råd til, hvordan man starter op som blogger. I Sådan blev jeg Rasmus Brohave fortæller Rasmus Brohave om hans vej til berømmelseI Blog som de bedste og Design din hjemmeside og blog med WordPress version 5 får man konkrete råd til, hvordan man starter op som blogger. I fortæller Rasmus Brohave om hans vej til berømmelseI Blog som de bedste og Design din hjemmeside og blog med WordPress version 5 får man konkrete råd til, hvordan man starter op som blogger. I Sådan blev jeg Rasmus Brohave fortæller Rasmus Brohave om hans vej til berømmelse.

Lektørudtalelse

Af

Pernille Poulsen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2020

Punktskrift

2020

Bog

2019

Ebog

2019