Gå til indholdVild ø


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

131 sider

Udgivet

2015

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Mød Malte og hans skøre farfar. De er på ferie på øen Manca. Her møder de den berømte popstjerne Miss Alberta, som ejer en park fyldt med fortidsdyr. Men et klamt uhyre skræmmer folk i parken. Noget må der gøres. Malte og farfar er straks på sagen


Anmeldelser (1)


20. aug. 2015

Mød Malte og hans skøre farfar. De er på ferie på øen Manca. Her møder de den berømte popstjerne Miss Alberta, som ejer en park fyldt med fortidsdyr. Men et klamt uhyre skræmmer folk i parken. Noget må der gøres. For dem der elsker sjove bøger fyldt med action. Fra 9 år.

Dette er sjette bind i serien "Vild-bøgerne". Ligesom de andre bind er der her tale om en selvstændig fortælling. 12-årige Malte er fortælleren. Igennem ham høres om de ting, han oplever sammen med sine søskende og sin skøre farfar. Denne gang er de på ferieøen Manca. Historien tager sin begyndelse, da farfar ved en fejl får udleveret en forkert pakke på posthuset. Pakken viser sig at indeholde et æg med en mystisk klonet fugl, der er uddød for flere millioner år siden. På det samme hotel bor en berømt popstjerne, der ejer en mystisk ø fyldt med levende fortidsdyr. Inden længe møder Malte og de andre et klamt uhyre, som må stoppes, før det slår nogen ihjel.

Action og humor følges ad i denne spændende og underholdende bog. Den er let at læse og veksler mellem beskrivelse og dialog. Historie og sprog i bogen egner sig til højtlæsning. Til de drenge og piger, der søger en sjov krimi.

Ligner de andre i samme serie. Den skøre farfar leder tankerne hen på bøgerne om Iqbal Farooq fx Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot


. Samme læsere har måske nydt serien "En sag for Kwiatkowski" af BancherusLigner de andre i samme serie. Den skøre farfar leder tankerne hen på bøgerne om Iqbal Farooq fx Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot. Samme læsere har måske nydt serien "En sag for Kwiatkowski" af Bancherus.

Lektørudtalelse

Af

Stine Veisegaard


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Lydbog (cd)

2016

Bog

2015

Ebog

2015