Gå til indholdVild med yoga


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

207 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

genre/form

øvelserOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Yogaøvelser for den øvede og begynderen, som kan udføres ude eller inde. Med praktiske råd og opvarmning-, trænings- og afspændingsprogrammer


Anmeldelser (1)


8. jun. 2015

Bog med yogaøvelser, hvor alle kan være med, både nybegynderen og den mere erfarne kan finde ny inspiration.

Susanne Lidang er uddannet hatha-yogalærer, underviser m.m. I 2014 samlede hun mange til udendørs yoga-evens i Fælledparken. Hun plæderer for at yoga kan udøves overalt, derhjemme, i undervisningslokaler, men også på stranden, i parken og i haven. Bogen består af 2 afsnit : før du går i gang og kom i gang. I første afsnit fortæller hun om hvorfor alle kan dyrke yoga, om at komme i kontakt med sig selv, om åndedrættet m.m. og det praktiske afsnit består af forskellige programmer af tyve minutters varighed. Der er bl.a. et opvarmingsprogram, et program beregnet for løbere, et program for hele kroppen og et for ryg, skuldre og nakke. Ved enkelte af øvelserne er QR-koder, så man kan se, hvordan øvelserne udføres korrekt.

Susanne Lidang lægger meget vægt på, at alle kan være med, yoga er selverfaring og det skal være sjovt. Og dette synes jeg, hun får formidlet godt i bogen. Hendes beskrivelser af øvelserne er let forståelige.

Der findes rigtig mange bøger om yoga, bl.a. Begynderyogabogen


Yoga - et kvarter om dagen for en glad krop og et stærkt sind


, som er en bog for nybegyndere med hovedvægten på de praktiske øvelser ligesom Yoga - et kvarter om dagen for en glad krop og et stærkt sindDer findes rigtig mange bøger om yoga, bl.a. Begynderyogabogen, som er en bog for nybegyndere med hovedvægten på de praktiske øvelser ligesom Der findes rigtig mange bøger om yoga, bl.a. Begynderyogabogen, som er en bog for nybegyndere med hovedvægten på de praktiske øvelser ligesom Yoga - et kvarter om dagen for en glad krop og et stærkt sind.

Lektørudtalelse

Af

Anne Grete Jacobsen


Informationer og udgaver

Bog

2015

Ebog

2015