Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

Vild med sting : en grundbog i broderi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

232 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2016

Ophav

Trine Andresen (f. 1961-10-27)(forfatter, illustrator)

Louise Klindt(redaktør)

Veronica Sánchez(illustrator)
Genre og formvejledninger

Beskrivelse


Grundbog med gennemgang af broderiets teknikker, materialer, redskaber og metoder. Asnit med modeller


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. sep. 2016

af

af

Camilla Sejerøe

d. 1. sep. 2016

Hvis du kunne tænke dig at lære at brodere, er her et godt sted at starte. Det er muligt at gå i gang som begynder, men lidt erfaring med stof og syning er ikke af vejen.

Stor bog i fast bind med forside, der tydeligt signalerer indholdet. Først et afsnit om redskaber, materialer og gode råd, dernæst mønstre og inspirations. Bogens hovedel udgøres af broderiteknikker. Bagerst nyttige oplysninger og stikordsregister. Illustreret med både tegnede instruktioner og farvefotos. Desuden faktabokse med mange typer info, Trine Andresen er lektor i broderi og kulturfag på uddannelsen til professionsbachelor i tekstildesign, -håndværk og formidling ved Håndarbejdets Fremme.

En indbydende bog, der formidler sit stof grundigt. Her er tingene tænkt igennem, samtidig med at man mærker forfatterens trang til at formidle det skønne ved broderiet. Med mange illustrationer.

Trine Andresen har skrevet flere bøger om broderi, fx Politikens bog om broderifra 1995. Dette er en opdateret grundbog.Informationer og udgaver

2016

Bog

Illustrator: Veronica Sánchez

Turbine, Ny udgave