Gå til indholdBøger / faglitteratur / kogebøger

Vild med rødder


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

145 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Ophav

Marie Melchior(forfatter)

Betina Hastoft(illustrator)
Genre og formkogebøger, opskrifter
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Med udgangspunkt i 8 forskellige rodfrugter gives inspiration til over 50 forskellige varme og kolde serveringer - både med og uden kød. Der er opskrifter på alt fra syltede rødbeder til bagte rodfrugter med crumble


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. sep. 2020

af

af

Laura Winding

d. 3. sep. 2020

Appetitvækkende og simple opskrifter på krydrede retter og tilbehør med rodfrugter som omdrejningspunkt. Inspiration til alle, der ønsker flere rødder på bordet.

Med udgangspunkt i otte forskellige rodfrugter giver madblogger og kogebogsforfatter Marie Melchior inspiration til over 50 forskellige varme og kolde serveringer - både med og uden kød. Der er opskrifter på alt fra syltede rødbeder til bagte rodfrugter med crumble. Hvert kapitel introducerer én rodfrugt med afsnit om oprindelse, egenskaber, anvendelse og holdbarhed. De fleste ingredienser kan fås i en almindelig dagligvarebutik, og tilberedningen kræver ikke noget specialudstyr. Husk dog at afsætte tre døgn til den rimmede rødbedelaks. Der er fotos af alle de færdige retter taget af madfotograf Betina Hastoft.

Rodfrugter er roden til alt godt - de dyrkes herhjemme, er langtidsholdbare, sunde, mættende, velsmagende og billige. Opskrifterne i "Vild med rødder" er nemme at følge, og der er stor variation i tilberedningen, fra gratin og røsti til sesampanerede pastinakfritter. Ingredienserne bliver ikke mere eksotiske end burrata og quinoa. Flotte og indbydende farvefotos.

En afsindig lækker, vegetarisk kogebog om rodfrugter er: Rødder & knoldeVild med bønner - og alverdens bælgfrugter


. MM og BH har udgivet flere bøger sammen, fx denne fine om bælgfrugter: Vild med bønner - og alverdens bælgfrugterEn afsindig lækker, vegetarisk kogebog om rodfrugter er: Rødder & knolde. MM og BH har udgivet flere bøger sammen, fx denne fine om bælgfrugter: .Informationer og udgaver

2020

Bog

Illustrator: Betina Hastoft

Muusmann, 1. udgave

2020

Ebog

Illustrator: Betina Hastoft

Muusmann, 1. udgave