Gå til indholdVild med dig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

305 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Blair, en ung, smuk kvinde i hvid balkjole og tiara kører galt i den lille by, Bellamy Creek. Mekanikeren, Griffin, er klar til at hjælpe. Måske kan Blair også hjælpe Griffin med at turde åbne sig for kærligheden? Hed sex og sød romance for alle, der læser kærlighedsromaner


Anmeldelser (1)


24. jun. 2022

Blair, en ung, smuk kvinde i hvid balkjole og tiara kører galt i den lille by, Bellamy Creek. Mekanikeren, Griffin, er klar til at hjælpe. Måske kan Blair også hjælpe Griffin med at turde åbne sig for kærligheden? Hed sex og sød romance for alle, der læser kærlighedsromaner.

Blair er stukket af fra sin rige familie. Hun har arbejdet med markedsføring og drømmer om at blive bager, men dét er ikke fint nok til hendes forældre. Da hendes bil går i stykker i Bellamy Creek, bliver hun nødt til at overnatte i mekanikeren, Griffins, lejlighed. Griffin knokler for at holde skindet på næsen, da hans autoværksted har fået en ny konkurrent i byen. Griffins autoværksted har været i familiens eje gennem generationer, men banken vil ikke låne ham flere penge. Blair og Griffin kan helt sikkert hjælpe hinanden, men kan de holde følelser og tiltrækning ude af deres professionelle samarbejde?.

"Bellamy Creek" er en ny serie af den populære romance forfatter, Melanie Harlow, og hold da fast for en start. Livet i den lille amerikanske by beskrives varmt og levende, mens sexscenerne er dampende hotte. Dét er god underholdning og i USA er der allerede udkommet 4 bind i serien.

Kast dig også over Rene hjerter


, som er første bind i Amber Kellys skønne serie "Poplar Falls"Kast dig også over Rene hjerter, som er første bind i Amber Kellys skønne serie "Poplar Falls".

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022