Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Vi kan ikke blive ved med at mødes på den her måde


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
323 sider
Udgivet
2016
Ophav
Genre og form
roman
Originaludgave
2013

Beskrivelse


Gymnasieeleven Hanna på 18 år møder Jens, som er 24 år og far til en lille pige. De tilbringer natten sammen men møder først hinanden igen, da Jens tropper op i Hannas klasse som handikaphjælper for en af de andre studerende. Varme følelser begynder at spire, men Hanna og Jens er vidt forskellige steder i livet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. sep. 2016

af

af

Line Hoffgaard

d. 12. sep. 2016

Kærlighedsroman om at møde den perfekte eneste ene men alligevel være forskellige steder i livet. Romanen vil tiltrække et ungt publikum fra ca. 16 år og læsere af young adult eller den nye genre New adult.

Svensk kærlighedsroman om 18-årige Hanna, som går i 3.g. og planlægger et ophold i Paris efter studentereksamen og Jens, som er 24 år, nyligt separeret og far til en lille pige. Hanna og Jens møder hinanden en våd aften i byen og tilbringer natten sammen. De ses først igen, da Jens tropper op i Hannas klasse som handikaphjælper for en af de andre studerende. De varme følelser begynder at spire, men det er ikke let at få kærligheden til at lykkes, da Jens og Hanna er to forskellige steder i livet samtidig med, at Hannas tur til Paris og Jens eks-kæreste lurer i kulissen. En roman om at blive voksen fortalt med skiftende fortællevinkel mellem Hanna og Jens. Romanen er skrevet af den svenske forfatterduo Johanna Lindbäck, Som om jeg havde spurgtAlt jeg siger er sandt, og Lisa Bjärbo, Alt jeg siger er sandtSvensk kærlighedsroman om 18-årige Hanna, som går i 3.g. og planlægger et ophold i Paris efter studentereksamen og Jens, som er 24 år, nyligt separeret og far til en lille pige. Hanna og Jens møder hinanden en våd aften i byen og tilbringer natten sammen. De ses først igen, da Jens tropper op i Hannas klasse som handikaphjælper for en af de andre studerende. De varme følelser begynder at spire, men det er ikke let at få kærligheden til at lykkes, da Jens og Hanna er to forskellige steder i livet samtidig med, at Hannas tur til Paris og Jens eks-kæreste lurer i kulissen. En roman om at blive voksen fortalt med skiftende fortællevinkel mellem Hanna og Jens. Romanen er skrevet af den svenske forfatterduo Johanna Lindbäck, Som om jeg havde spurgt, og Lisa Bjärbo, .

En troværdig og hjertevarm kærlighedshistorie om at blive voksen fortalt med overbevisning og troværdige persontegninger.

Romaner såsom Kærlighed for fanden!Forbandede kærlighedSom stjernerne står, Forbandede kærlighed og Som stjernerne står har alle elementer, der minder om denne roman og som er målrettet det unge publikum på udkig efter en god kærlighedshistorie med forviklingerRomaner såsom Kærlighed for fanden!, og Som stjernerne står har alle elementer, der minder om denne roman og som er målrettet det unge publikum på udkig efter en god kærlighedshistorie med forviklingerRomaner såsom Kærlighed for fanden!, Forbandede kærlighed og har alle elementer, der minder om denne roman og som er målrettet det unge publikum på udkig efter en god kærlighedshistorie med forviklinger.