Gå til indholdVi er uundgåelige


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

306 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Aaron tror på det uundgåelige - men indtil videre går det ikke så godt med at finde det gode uundgåelige. Så møder Aaron Hannah og hans liv tager en overraskende drejning. Young adult fra 14 år


Anmeldelser (1)


24. sep. 2021

Aaron tror på det uundgåelige - men indtil videre går det ikke så godt med at finde det gode uundgåelige. Så møder Aaron Hannah og hans liv tager en overraskende drejning. Young adult fra 14 år.

Aaron Stein bor sammen med sin far, Ira, ovenpå deres boghandel. Det går ikke så godt med boghandlen, det går ikke så godt med Ira og Aaron har mistet lysten til at læse - noget han ellers altid har gjort. Aarons mor og bror er væk - på to forskellige måder, men ikke desto mindre væk. Aaron vælger at sælge boghandlen, bag om ryggen på sin far, men så møder Aaron Hannah og han begynder at fortryde sit valg. Samtidig kommer der en overraskende gavmildhed fra andre i byen og Aaron ved ikke hvad han skal tro. For kan det virkelig passe at der sker noget godt i hans liv - uden at der er skjulte bagtanker? Forfatteren har tidligere bl.a. skrevet Hvis jeg bliver


Aaron Stein bor sammen med sin far, Ira, ovenpå deres boghandel. Det går ikke så godt med boghandlen, det går ikke så godt med Ira og Aaron har mistet lysten til at læse - noget han ellers altid har gjort. Aarons mor og bror er væk - på to forskellige måder, men ikke desto mindre væk. Aaron vælger at sælge boghandlen, bag om ryggen på sin far, men så møder Aaron Hannah og han begynder at fortryde sit valg. Samtidig kommer der en overraskende gavmildhed fra andre i byen og Aaron ved ikke hvad han skal tro. For kan det virkelig passe at der sker noget godt i hans liv - uden at der er skjulte bagtanker? Forfatteren har tidligere bl.a. skrevet Hvis jeg bliver.

Tragisk, men hjertevarm historie om at svaret på alle livets store spørgsmål findes i bøger. At en familie kan gå i stykker, men stadig være en familie. At misbrug ikke kun rammer en person, men mange. At sorg kan være svær at bearbejde og at kærlighed ikke altid er nemt.

Dig og mig ved daggry


Som stjerner på himlen


handler om stofmisbrug og selvmord, og Som stjerner på himlen om når teenagelivet gør ondtDig og mig ved daggry handler om stofmisbrug og selvmord, og om når teenagelivet gør ondtDig og mig ved daggry handler om stofmisbrug og selvmord, og Som stjerner på himlen om når teenagelivet gør ondt.

Lektørudtalelse

Af

Line Dalbro Schaumann


Informationer og udgaver

Ebog

2022

Ebog

2021

Bog

2021

Lydbog (net)

2021