Gå til indholdVi er magiske : om at møde sig selv og opløse traumer gennem meditation


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

231 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Anmeldelser (2)


27. maj. 2022

Spirituel selvhjælpsbog om at man via meditation kan heale sine traumer, møde sig selv og indgå et indre ægteskab med moder jord. For voksne med interesse for spirituel meditation.

Jesper Westmark er shaman, meditationsmentor og traumeterapeut. Mette Bender har i samtale med ham skrevet denne bog. Westmark fortæller sin personlige historie, om at han som barn havde kontakt til det spirituelle, men at det blev en byrde for ham. Han fik en international karriere inden for modebranchen og blev afhængig af stoffer. Senere i sit liv fandt han tilbage til det spirituelle og guider nu andre. Bogen beskriver først Westmarks personlige rejse, men langt hovedparten beskriver, hvad meditation kan gøre og Westmarks tanker om, at mennesket er en bevidsthed, der låner en krop af moder jord, det kalder forfatteren for det indre ægteskab. Bogen indeholder mange små mantraer/meditationssætninger og afsluttes med forfatterens tak, hvor hun netop opfordrer til, at man læser bogen som en meditation.

Westmark er en meget spændende personlighed med rigtig meget på hjerte og stor viden om det spirituelle, som han gavmildt øser af. Bogen er skrevet på en insisterende måde, som vil tænde mennesker, der interesserer sig for området i forvejen. Det er ikke en begynderbog om meditation - den er mere krævende.

Denne bog indeholder også personlig meditationstræning, men er ikke så spirituel Mindfulness og meditation i liv og arbejde


Denne bog indeholder også personlig meditationstræning, men er ikke så spirituel Mindfulness og meditation i liv og arbejde.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad

Nyt aspekt

Af

Anne Wedege

Årg. 54, nr. 4 (2022)


Informationer og udgaver

Bog

2022

Bog

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022