Gå til indholdVertikal horisont : ordskitser og digte fra bjergene


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

127 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Gennem rejseskildringer, digte og enkelte billeder fortælles om mindre bjergbestigninger og om litteratur og personer tilknyttet områderne


Anmeldelser (1)


10. dec. 2019

I digte og prosa skildrers bjergbestigningens verden. En verden som ikke bare er en sport, men en livsstil. Til interesserede i bjergbestigning.

Jagten efter det perfekte billede til de sociale medier er blevet intensiveret på det seneste. Men før det var der folk der så og oplevede de mest fantastiske ting uden at det blev fotografisk dokumenteret. Bent Blom, der har skrevet denne bog, er en af dem. Gennem digte, prosa og enkelte billeder formidles det at bestige bjerge og ture til specifikke steder i verden. Blom formilder alt det der kommer før man når bjergtoppen, om det at være ude i naturen, og være steder hvor det er naturen der sætter dagsordenen og mennesket kun findes der på naturens præmisser. Bogen indeholder fotos.

Bloms oplevelser ligger noget tilbage, så man kan ikke bruge bogen som rejsefører, men som inspiration til og biografisk værk om bjergbestigning og forfatteren selv er den fin. Det hele er noget rodet, men passioneret, formidlet, og med en del private informationer er det ikke en bog for alle og enhver.

Af andre lignede bøger, med personlige oplevelser med bjergbestigning, findes: Topfeber


Mod verdens tag


Vejen er målet


, Mod verdens tag og Vejen er måletAf andre lignede bøger, med personlige oplevelser med bjergbestigning, findes: Topfeber, og Vejen er måletAf andre lignede bøger, med personlige oplevelser med bjergbestigning, findes: Topfeber, Mod verdens tag og Af andre lignede bøger, med personlige oplevelser med bjergbestigning, findes: Topfeber, Mod verdens tag og Vejen er målet.

Lektørudtalelse

Af

Allan Thomsen Volhøj


Informationer og udgaver

Bog

2019

Ebog

2019