Bøger / skønlitteratur / roman

Verdens heldigste kvinde


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
390 sider
Udgivet
2016
Ophav
Genre og form
roman, psykologisk thriller, domestic noir

Beskrivelse


Ani FaNelli har brugt halvdelen af sit liv på at opbygge det perfekte liv med karriere, image og brylluppet med den perfekte mand lige om hjørnet. Men bag facaden lurer en hemmelighed, som truer drømmen.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. maj 2016

af

af

Rikke Bruun

d. 13. maj 2016

Set udefra har Ani FaNelli det perfekte liv; hun er smuk, bor det rigtige sted, har et lækkert job og brylluppet med den perfekte mand er lige rundt om hjørnet. Men Ani har en hemmelighed, der kan vælte det hele. For læsere af spændingsromaner.

Da TifAni FaNelli var 14 år, røg hun pot sammen med nogle veninder, og hun måtte skifte fra den katolske skole til overklasseskolen The Bradley School. I starten er hun populær - måske lidt for populær, men det skal hurtigt ændre sig. Nu 14 år senere hedder hun Ani FaNelli, er en succesfuld klummeskriver på New York Womens Magazine, bor på Manhattan og er ved at planlægge et drømmebryllup, men fortiden indhenter hende. En TV-station vil gerne have hende til at medvirke i en dokumentar om det, der skete dengang for 14 år siden, men Ani er i tvivl. Vil det ødelægge hendes perfekte liv, hvis sandheden kommer frem? Hvad, der skete dengang for 14 år siden, afsløres i erindringsglimt hele bogen igennem. Filmrettighederne er solgt, og forfatteren skriver selv filmmanuskriptet.

Forfatteren formår at holde spændingen hele bogen igennem, om hvad der virkelig skete, da Ani var 14 år, og historien tager en uventet drejning, da det afsløres.

Bogen skriver sig ind i genren domestic noir og lægger sig i slipstrømmen af Gillian Flynns Kvinden der forsvandtKvinden i toget, 2013, og Paula Hawkins Kvinden i toget, 2015Bogen skriver sig ind i genren domestic noir og lægger sig i slipstrømmen af Gillian Flynns Kvinden der forsvandt, 2013, og Paula Hawkins , 2015.


Politiken

d. 17. aug. 2016

af

af

Sophie Engberg Sonne

d. 17. aug. 2016