Gå til indholdBøger / faglitteratur / kogebøger

Verdens bedste stærk mad : her finder du retterne - sådan laver du dem


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

224 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Ophav

Jacob Giese(oversætter)

Isabel Lavallée(redaktør)

Camilla Pape(redaktør)
Genre og formkogebøger, opskrifter
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


International kogebog med opskrifter på stærk mad


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. apr. 2015

af

af

Conni Boll Christensen

d. 30. apr. 2015

Gode rejseoplevelser i udlandet forbindes ofte med madoplevelser udover det sædvanlige. Disse 3 internationale kogebøger giver låneren mulighed for at genskabe retterne i de hjemlige kødgryder.

Forlaget Lonely Planet har bedt en lang række madskribenter fra hele verden om at præsenterer 100 autentiske opskrifter i hver af de 3 bøger. Emnerne er brunch, gadekøkkener og stærk mad. Bøgerne har været gennem hænderne på en dansk redaktion og er derfor tillempet danske indkøbsmuligheder. Opskrifterne ledsages af små kommentarer og fortællinger, illustrationer, angivelse af sværhedsgrad, styrke og måden man spiser retten på - med hænderne, spisepinde, bestik eller drikkes. Ordliste, præsentation af forfatterne og register over lokalitet, hovedingrediens og madtype findes bagerst i bogen. Det nordiske køkken er kun repræsenteret med en opskrift på norske marinerede sennepssild.

Meget indbydende og helstøbte kogebøger, hvor alle retter ganske kort sættes ind i en både kulturel og gastronomisk kontekst. Forbavsende mange af retterne kan laves efter indkøb i velassorterede supermarkeder herhjemme.

Perker-kogebogenThe chilenium cookbook - jorden rundt igen


Green kitchen rejser


, The chilenium cookbook - jorden rundt igen og Green kitchen rejser har også opskrifter fra hele klodenPerker-kogebogen, og Green kitchen rejser har også opskrifter fra hele klodenPerker-kogebogen, The chilenium cookbook - jorden rundt igen og har også opskrifter fra hele kloden.Informationer og udgaver

2015

Bog

Turbulenz, 1. udgave

2015

Ebog

Turbulenz, 1. udgave