Gå til indholdVerdens bedste lærer : rundt om din undervisning med Kompetencehjulet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

191 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Konkret inspiration til udvikling af egen undervisningspraksis med udgangspunkt i Kompetencehjulet


Anmeldelser (3)


16. nov. 2018

Konkret inspiration til udvikling af egen undervisningspraksis med udgangspunkt i Kompetencehjulet. Bogen har relevans for alle undervisere både de meget erfarne og de lærerstuderende.

Bogen er bygget op over tre kapitler baseret på de tre kompetencer: undervisningskompetence, klasseledelseskompetence samt social kompetence. Hvert kapitel indledes med en kort introduktion til kompetencen efterfulgt af forskellige kategorier baseret på konkrete eksempler fra praksis, som kan overføres til egen undervisningspraksis.

Bogen er skrevet i et meget positivt sprog, som giver lyst til at udvikle egen undervisningspraksis. De enkelte kapitler er både inspirerende og fyldt med ideer, som er lette at gå til og overføre til egen undervisningspraksis. Bogen er en ren guldgrube af pædagogisk og didaktisk inspiration. Ikke bare for den uerfarne lærer, men også for den mere erfarne.

Bogen kan læses i samspil med titler som Lærerens relationskompetence


Uddannelse for en menneskelig fremtid


Den karismatiske underviser


(Dafolo), Uddannelse for en menneskelig fremtid og Den karismatiske underviserBogen kan læses i samspil med titler som Lærerens relationskompetence (Dafolo), og Den karismatiske underviserBogen kan læses i samspil med titler som Lærerens relationskompetence (Dafolo), Uddannelse for en menneskelig fremtid og Bogen kan læses i samspil med titler som Lærerens relationskompetence (Dafolo), Uddannelse for en menneskelig fremtid og Den karismatiske underviser.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Kirsten Krogh-Jespersen

2019-02-05

Specialpædagogik

Af

Mette Friderichsen

Årg. 39, nr. 4 (2019)


Informationer og udgaver

Ebog

2019

Bog

2018