Bøger / skønlitteratur / roman

Vent på mig

Del 1 af Wait for you

Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
460 sider
Udgivet
2019
Ophav
Genre og form
roman

Beskrivelse


19-årige Avery flygter til West Virginia for at få en frisk start i en ny stat. På college møder hun den tiltrækkende Cameron. Averys fortid har gjort hende meget forsigtig, når det kommer til mænd, men Cam er virkelig dejlig.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. feb. 2018

af

af

Christina Andersen

d. 15. feb. 2018

19-årige Avery er startet på college langt væk hjemmefra for at slippe væk fra en smertefuld fortid. Her støder hun ind i den tiltrækkende Cam. Avery skal ikke nyde noget af at blive involveret med en fyr, men Cam er ret uimodståelig. Kærlighedsroman til unge kvinder, der kan lide romantiske historier.

Avery er lige begyndt på college i West Virginia. Hun får hurtigt to nye venner og møder den charmerende og lidt ældre Cam. De to skal have Astronomi for begyndere sammen. Cam er tydeligt interesseret i Avery, men hun siger konsekvent nej til hans mange forslag om en date. Udadtil er Avery en almindelig pige, men det bliver stille og roligt tydeligt for læseren, at hun er på flugt fra noget meget ubehageligt i sin fortid. En fortid der stadig prøver at nå hende med anonyme beskeder både på sms og mail.

En for genren udmærket bog som man nemt kan se filmatiseret i Hollywood. Den mandlige hovedperson vil få læseren til at smelte, og der kommer stadig mere sex på siderne (dog ikke overdrevent meget), som bogen skrider frem. "Vent på mig" tager emnet seksuelle overgreb op og er dermed ikke ren lyserød romantik. Avery er tydeligt mærket af sin fortid. Tonen og humoren mellem de unge er til den hurtige og sarkastiske side.

Forbandede kærlighed af Colleen Hoover har samme blanding af modvillig tiltrækning, sex og hemmeligheder.