Gå til indholdVend dig ikke om


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

397 sider

Udgivet

2017

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Krimi. Da Evas eksmand Svante bliver dræbt, bliver hun selv anklaget, for forholdet var dybt kompliceret og uafklaret. Efterforskningen leder dybt ind i Stockholms romamiljø sideløbende med en sag om fundet af en massegrav i parken ved det nedlagte Beckomberga psykiatrihospital


Anmeldelser (3)


10. mar. 2017

Alsterdals krimier tilbyder altid noget ekstra ud over selve krimielementet. Her retter hun kritisk fokus på samfundets udstødte, parallelt med en ret spændende og intens drabsopklaring. Godt nyt til yndere af den skandinaviske, samfundskritiske krimi.

I et nyt boligområde på det nedlagte psykiatiske hospital Beckombergas jorde er Evas eksmand Svante flyttet ind med ny kæreste. Eva har ikke kunnet slippe kontakten til eksmanden, og en aften efter hun har iagttaget og fulgt efter ham, bliver Svante dræbt og hun selv slået ned. Mistanken retter sig straks mod Eva, og da hun løslades fra fængsling, går hun selv i gang med at opsøge den roma tiggerske, som må have været vidne til overfaldet. Det fører til en rejse ind i romakulturen og en rejse gennem Europa med sønnen Philip, som hun også har et kompliceret forhold til. Parallelt hermed kører en drabsopklaring på psykisk syge, som blev ladt i stikken efter man lukkede Beckomberga.

En læseværdig krimi med flere lag, der udspænder sig omkring vor tids og tidligere tiders udstødte og dertil udfolder almindelige menneskers komplicerede følelsesliv. Bogen holder luppen over et aktuelt samfundsproblem, hvor vores samfund har givet fortabt over for udstødte og psykisk syge. Velskrevet, spændende og med stof til eftertanke.

Alsterdals bøger henvender sig til læsere af Anne Holt, Arne Dahl, Henning Mankell og Lisa Marklund, hvis bøger også afspejler samfundsproblematikker. Dertil Sara Stridsbergs Beckomberga


Alsterdals bøger henvender sig til læsere af Anne Holt, Arne Dahl, Henning Mankell og Lisa Marklund, hvis bøger også afspejler samfundsproblematikker. Dertil Sara Stridsbergs Beckomberga.

Lektørudtalelse

Af

Helle Winther Olsen

Politiken

Af

Anne Bech-Danielsen

d. 14. apr. 2017

Berlingske tidende

Af

Merete Reinholdt

d. 13. maj. 2017


Informationer og udgaver

Bog

2017

Lydbog (net)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Lydbog (cd)

2017

Ebog

2017