Gå til indholdVelvære for mænd


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

139 sider: ill. i farver ; 29 cm

Udgivet

2007

Originaludgave

2007


Beskrivelse


Skønhedsekspertens gode råd til mænd om at skabe balance i tilværelsen ved at vende blikket både udad og indad, fra barbering og biceps til kærlighed og karriere


Anmeldelser (2)


1. jan. 1970

Inspiration og praktiske råd om fysisk og psykisk velvære for mænd.

Med sproglig hjælp fra Ida Brinch-Lund skriver skønhedseksperten Ole Henriksen en veloplagt og sprudlende bog med kloge ord, tips og råd, til alle mænd, og ikke kun de allerede forfængelige. I en aktuel tv-serie inviterer OH meget forskellige kendte danske mænd på skønhedspleje i Hollywood. I serien kan man(d) konstaterer, at Ole Henriksen er en ovenud positiv person, og det på den gode hjertevarme måde, bag det overfladiske udadvendte. Samme indtryk efterlader bogen. En dansker på besøg hos Henriksen i serien er forsvarsminister Søren Gade, og netop han skriver i sit forord. "Men Ole Henriksens budskab er ikke, at hele ens liv skal tilrettelægges perfekt efter skemaer, planer og diagrammer. Et godt liv handler snarere om at træffe valg, der er rigtige for én selv." Med det hovedbudskab fortæller Henriksen om emner som succes, mad og motivation, stress, temperament, mode og om at finde sit rette jeg i sit spejlbillede og ikke fokusere alene på dårlige sider. Mange gode råd, fx bør man 2 gange om året smide det tøj væk, man ikke bruger længere, også tak for OH's velsignelse til at påskønne hårpryden på brystet, som ellers synes så modepolitisk ukorrekt.

Andre bøger om skønhedspleje for mænd er fx den lidt smallere Mand - tæm din krop eller lidt bredere igen Mads Christensens Den store blærerøv - en guide til manden.

Livsglad inspirationsbog om at finde glæde og velvære ved at være mand.

Lektørudtalelse

Af

Carsten Güllich-Nørby

Jyllands-posten

Af

Tina Bryld

d. 26. okt. 2007


Informationer og udgaver

Bog

2007