Gå til indholdVejrbidt : Selma Falcks anden store sag


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

411 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Nøgen og alene vågner Selma Falck op i en brændende hytte. Hun husker intet om, hvordan hun er endt der. Efterhånden som hukommelsen vender tilbage, går det op for hende, at hun ikke blot kæmper for sit eget liv


Anmeldelser (3)


6. feb. 2020

Forstil dig, at vågne forslået op i et brændende hus uden hukommelse - stjerneadvokaten Selma Falck kommer pludselig tæt på sit endelige. For alle voksne der kan lide en god krimi.

Falch vågner op med hukommelsestab - vel at mærke nøgen og forslået, i et brændende hus på et snedækket fjeld. Herefter tager handlingen fart. Falch finder ud af, via flashbacks, at det ikke kun er hende selv der er i fare. Og hun må pludselig kæmpe både for sig selv og andre, for at opklare en forbrydelse hun intet husker om.

Anne Holt går under kælenavnet "den norske krimis Gudmor" - det fortjener hun fuldt ud med denne krimi. Den er lige i øjet for krimielskere og især for fans af femikrimi-genren. Den kvindelige hovedpersonen gad vi alle godt være: Falch formår både at være stjerneadvokat, gammel professionel håndboldspiller og for det ikke skal være løgn, er hun psykisk ukuelig trods de uhyrligheder der sker mod hende. Holt har bedrevet en krimi der er let spiselig, med spændende plot og med en underholdende "Lead Lady".

Første selvstændige bind En grav til to


Kniv


Nedtælling


kan med fordel læses forud for denne. Udover den, kan Jo Nesbøs spændende Kniv anbefales og ikke mindst Liza Marklunds Nedtælling, som også har en kvinde som hovedrolleindehaverFørste selvstændige bind En grav til to kan med fordel læses forud for denne. Udover den, kan Jo Nesbøs spændende anbefales og ikke mindst Liza Marklunds Nedtælling, som også har en kvinde som hovedrolleindehaverFørste selvstændige bind En grav til to kan med fordel læses forud for denne. Udover den, kan Jo Nesbøs spændende Kniv anbefales og ikke mindst Liza Marklunds , som også har en kvinde som hovedrolleindehaverFørste selvstændige bind En grav til to kan med fordel læses forud for denne. Udover den, kan Jo Nesbøs spændende Kniv anbefales og ikke mindst Liza Marklunds Nedtælling, som også har en kvinde som hovedrolleindehaver.

Lektørudtalelse

Af

Michelé Askja K Hvarregaard

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anne Klara Bæhr

2020-02-25

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 3. mar. 2020


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Ebog

2020

Lydbog (net)

2020