Gå til indholdBøger / faglitteratur

Vejen til kosmisk bevidsthed : om Martinus' åndsvidenskab


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

190 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

Ophav

Svend Åge Rossen(forfatter)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Hovedlinjerne i Martinus' verdensbillede gennemgås


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. sep. 2019

af

af

Peter Holm Rasmussen

d. 25. sep. 2019

En indførelse i Martinus' åndsvidenskab, med de væsentligste hovedtræk af hans tanker om verdensaltet, livets udvikling og den guddommelige skaberplan. For teosofisk og antroposofisk interesserede, samt spirituelt søgende.

Efter en biografisk beskrivelse af Martinus, før og op til sin åndelige indvielse, præsenteres vi for Martinus' kosmologi, i kapitler dedikeret til enkelte emner. Først hører vi om de dyriske principper, der holder menneskets åndelige udvikling tilbage, herefter følger Martinus' tanker om livet, som et guddommeligt altomfattende skabelsesprojekt. Vi hører om reinkarnation, om sjæl og legeme, det treenige princip om skaberen, skaberevnen og det skabte, om døden, skæbneloven, bøn og skytsånder blandt meget andet. Bogen indeholder en mængde uddrag fra Martinus' egne skrifter.

En af de bedste bøger om Martinus jeg er stødt på. På en let tilgængelig måde, kommer man hele vejen rundt, både om personen Martinus og især de tanker og visioner, der formede hans kosmologi. Er man nysgerrig på Martinus, så er denne bog et rigtigt godt sted at starte.

Martinus hovedværk er Det tredie Testamente. Der findes mange bøger, der behandler særlige emner i hans kosmologi fx Reinkarnation i en nøddeskal om genfødselstanken. Bruus-Jensens "X" - en komplet indføring i Martinus' kosmologi er en meget grundig indførelse i Martinus' tankerDet tredie Testamente (Livets Bog). Bind 1Reinkarnation i en nøddeskal


"X" - en komplet indføring i Martinus' kosmologi. Bind 1


Martinus hovedværk er Det tredie Testamente. Der findes mange bøger, der behandler særlige emner i hans kosmologi fx om genfødselstanken. Bruus-Jensens "X" - en komplet indføring i Martinus' kosmologi er en meget grundig indførelse i Martinus' tankerMartinus hovedværk er Det tredie Testamente. Der findes mange bøger, der behandler særlige emner i hans kosmologi fx Reinkarnation i en nøddeskal om genfødselstanken. Bruus-Jensens "X" - en komplet indføring i Martinus' kosmologi er en meget grundig indførelse i Martinus' tanker.Informationer og udgaver

2019

Bog

Svend Åge Rossen

Skriveforlaget, 1. udgave

2019

Ebog

Svend Åge Rossen

Skriveforlaget, 1. e-udgave