Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Vegas invitation

Del 2 af Tør duDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

273 sider

Udgivet

2019

Ophav
Genre og formroman, erotiske romaner, spænding, romaner
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Vega vil bare gerne væk fra juleræset. Da en af cheferne på jobbet inviterer hende med på ferie, tøver hun. Men veninderne står klar med en udfordring, hun ikke kan sige nej til. Men vil den koste hende livet?


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. okt. 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 29. okt. 2019

Vega vil bare gerne væk fra juleræset. Da en af cheferne på jobbet inviterer hende med på ferie, tøver hun. Men veninderne står klar med en udfordring, hun ikke kan sige nej til. Spænding og erotik for yngre kvinder.

Den smukke Vega flirter med sin lækre, men utilnærmelige chef, Benedict. Da han pludselig inviterer hende med på ferie, siger hun ja. Godt tilskyndet af sin veninders udfordring til at springe ud i livet. Ferien bliver startskuddet til en hed affære mellem Vega og Benedict. Vega kommer hjem forelsket og lykkelig, men bliver så udsat for et groft overfald og voldtægtsforsøg. Benedict støtter hende alt, hvad han kan, men hun føler sig ofte utryg og overvåget. Hvad er der galt med hende, siden hun ofte føler sig overvåget af overfaldsmanden, der ligner Benedict på en prik?.

Her er god underholdning, fart på erotikken og så endda krydret med et psykologisk spændingselement. Handlingen bliver måske lidt overfladisk, men det virker! Bogen foregår i Danmark, men har et internationalt format. Dette er 2. bind i "Tør du"-serien, der indledes med Kendras blind date.

Carey Heywood har lidt mere dybde, men også både drama og spænding i fx Dagens lys.Informationer og udgaver

2019

Bog

Ella-Maluca Floyd

Nelumbo, 1. udgave

2019

Ebog

Ella-Maluca Floyd

Nelumbo, 1. udgave