Gå til indholdVegansk til højtider og fest


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

217 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Anmeldelser (1)


4. okt. 2017

Lækker veganermad til højtider året rundt, for veganere og dem der skal have veganere som gæster.

Kogebogen indeholder gode opskrifter til festlige lejligheder året rundt. Der er rødbedetartar til Valentins dag, quiche til påske og æbleskiver og risalamande til jul. En blanding af opskrifter på velkendte retter med et vegansk twist og nye ideer til årets højtider. Der er inspiration til: Valentinsdag, fastelavn, påske, sommer, halloween, jul, nytår, vennemiddag og fødselsdag. Opskrifterne er ledsaget af farvefotos.

Fin veganerkogebog der til forskel fra mange andre har fokus på mad til højtider bl.a. en opskrift på tofurkey til julemiddagen. Bogen er bedst hvis man er velbevandret i det veganske spisekammer, da mange opskrifter kræver ingredienser der ikke kan købes alle steder.

Der er efterhånden flere kogebøger med veganermad, men hvis man leder efter kager m.m. findes Veganske fristelser


Spis mad uden kød!


. Bogen Spis mad uden kød! er også en god mulighed for at hente inspiration til veganerretter til festlige lejlighederDer er efterhånden flere kogebøger med veganermad, men hvis man leder efter kager m.m. findes Veganske fristelser. Bogen er også en god mulighed for at hente inspiration til veganerretter til festlige lejlighederDer er efterhånden flere kogebøger med veganermad, men hvis man leder efter kager m.m. findes Veganske fristelser. Bogen Spis mad uden kød! er også en god mulighed for at hente inspiration til veganerretter til festlige lejligheder.

Lektørudtalelse

Af

Anette Brinkløv Liebmann


Informationer og udgaver

Bog

2017

Ebog

2017