Gå til indholdVegansk til børn


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

172 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Grundlæggende indføring i samt inspiration til vegansk kost til børn fra 2 år


Anmeldelser (1)


18. jun. 2018

Denne veganske kogebog giver vejledning og god inspiration til, hvad du kan servere for dine børn. Den appellerer først og fremmest til veganere med børn, men alle, der ønsker en mere grøn kost, kan hente inspiration.

Den første kogebog på dansk med veganske opskrifter målrettet børn. Bogen indledes med en række afsnit om hvad vegansk kost går ud på, næringsstoffer, myter forbundet med vegansk kost til børn, nyttige ingredienser i det veganske børnekøkken og kræsenhed. Opskrifterne kommer omkring alle dagens måltider lige fra morgenmad til aftensmad, herunder bl.a. mellemmåltider, søde sager og drikkelse. Der introduceres velkendte børnevenlige retter som pizzasnegle, falafel og lasagne ligesom der er veganske udgaver af klassikere som risengrød, kakaomælk og frugtsalat. Julie Gråbech er uddannet klinisk diætist.

Veganisme er i fremdrift i disse år herhjemme og interessen ser ud til at fortsætte. Bogen giver en udmærket introduktion til den veganske kost målrettet børn. Ingredienserne kan købes i almindelige butikker. Opskrifter og vejledninger er nemme at gå til. Som mor til en kræsenpind, der ikke er så vild med kød, føler jeg mig inspireret til at begive mig i kast med nogle af bogens opskrifter.

Der findes efterhånden en del veganske kogebøger men ingen, der hovedsageligt fokuserer på vegansk kost til børn. I Vegansk velvære


er der et kapitel om veganske børnDer findes efterhånden en del veganske kogebøger men ingen, der hovedsageligt fokuserer på vegansk kost til børn. I Vegansk velvære er der et kapitel om veganske børn.

Lektørudtalelse

Af

Line Hoffgaard


Informationer og udgaver

Bog

2018

Ebog

2018