Bøger / faglitteratur / kogebøger

Vegansk : livin' la vida vegan


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
195 sider: ill. i farver
Udgivet
2017
Ophav
Genre og form
kogebøger, vegetariske kogebøger, veganske kogebøger, opskrifter

Indhold

Gør køkkenet til din legeplads ; 5 tips til brug af denne bog ; Et kig i mine køkkenskabe ; Morgenmad til alle ugens dage ; Salater og råstyrke ; Supper og gryderetter ; Hyggemad ; Desserter og sødt til kaffen


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. apr. 2017

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 24. apr. 2017

En vegansk kogebog til alle der gerne vil have inspiration til at leve vegansk.

I bogen er der noget omkring det at leve vegansk - med tilvalg og fravalg. Der er også lidt omkring hvordan man kan ændrer på opskrifterne samt brug af opskrifterne i bogen. Samt lidt om uundværlige køkkenredskaber. Selve opskriftsdelen er delt ind i morgenmad, salater, supper og gryderetter, hyggemad samt desserter og sødt. Bagest i bogen er der lidt bonusopskrifter, et kapitelregister, en oversigt over glutenfri opskrifter samt et alfabetisk register. De fleste ingredienser er velkendte, men der er også lidt speciel-ingredienser. De fleste kan dog købes i velassorterede supermarkeder. Til hver opskrift er der et par indledende linjer - om hvor den stammer fra, hvor forfatteren kender den fra eller andet. Man kan læse mere om forfatteren og hendes opskrifter på www.englerod.dk.

Bogen er ligeså indbydende og inspirerende som hendes første kogebog Grønskolling.

Der er udkommet en del veganske kogebøger de senere år - bl.a. Vegansk for begyndereGo' & nem veganermad og Go' & nem veganermadDer er udkommet en del veganske kogebøger de senere år - bl.a. Vegansk for begyndere og .