Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Veganeren : kriminalroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

405 sider

Udgivet

2021

Ophav
Genre og formroman, krimi, romaner
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2021


Beskrivelse


På Store Torv i Aarhus findes de blodige lig af tre dyreaktivister, under det, som skulle have været en fredelig demonstration for dyrevelfærd. Politikommissær Roland Benito får sammen med sit team til opgave at efterforske sagen. Guf for læsere af danske krimier


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. feb. 2021

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 15. feb. 2021

På Store Torv i Aarhus findes de blodige lig af tre dyreaktivister, under det, som skulle have været en fredelig demonstration for dyrevelfærd. Politikommissær Roland Benito får sammen med sit team til opgave at efterforske sagen. Guf for læsere af danske krimier.

Som ofte set ved demonstrationer for dyrevelfærd, her for organisationen "We Protect Animals" (WPA), er aktivister klædt ud for at ligne mishandlede dyr. Ved denne demonstration bliver aktionen til blodig virkelighed, og tre aktivister er denne solskinsdag i Aarhus myrdet midt under den ellers kraftigt medieovervågede demonstration. Benito får nok at se til i efterforskningen af den mystiske sag. En anden aktør er undercover-journalisten Anne Larsen, som er i gang med at infiltrere netop WPA. Hvem har myrdet aktivisterne og hvorfor? Kan Benito opklare endnu en mystisk mordsag. Der er nu 14 krimier med italiensk-fødte Roland Benito som hovedperson. Bøgerne kan læses uafhængig af hinanden, men også gerne i rækkefølge, for at følge Benito og andre gennemgående personer i deres livshistorie og udvikling.

Underholdende og velskrevet krimi. Godt set af forfatteren at bruge aktuelle emner, som dyrevelfærd og aktivisme som spændende ingredienser.

Matcher i kvalitet fint en anden dansk populær krimiforfattere som fx Elsebeth Egholm, som med sin krimiserie med "Dicte Svendsen" også sætter scenen i Aarhus.


litteratursiden.dk

d. 3. jun. 2021

af

af

Lene Jensen

d. 3. jun. 2021

Endnu en fremragende krimi med Rolando Benito i hovedrollen – måske endda den bedste. Journalisten Anne Larsen er undercover for Media House Denmark og er infiltreret i WPA – We Protect Animals. Hun s...Informationer og udgaver

2021

Bog

Inger Gammelgaard Madsen

Farfalla, 1. udgave

2021

Ebog

Inger Gammelgaard Madsen

Farfalla, 1. e-udgave

2021

Lydbog (net)

indlæser: Githa Lehrmann

Lindhardt og Ringhof

2021

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Githa Lehrmann

Audioteket