Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Varsomme hjerter

Del 4 af Poplar FallsDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

335 sider

Udgivet

2021

Ophav

Amber Kelly(forfatter)

Astrid Heise-Fjeldgren(oversætter)
Genre og formroman, romaner, kærlighedsromaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Bellamys kæreste snupper hendes ønskejob lige for næsen af hende, og i stedet får hun tilbudt et midlertidigt job hos den nye dyrlæge i Poplar Falls. Dyrlægen, Brandt, har tidligere fået knust sit hjerte. Kan to sårede hjerter hele hinanden? Sexet romance for yngre læsere af kærlighedsromaner


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. dec. 2021

af

af

Maria Sjøblom

d. 17. dec. 2021

Bellamys kæreste snupper hendes ønskejob lige for næsen af hende, og i stedet får hun tilbudt et midlertidigt job hos den nye dyrlæge i Poplar Falls. Dyrlægen, Brandt, har tidligere fået knust sit hjerte. Kan to sårede hjerter hele hinanden? Sexet romance for yngre læsere af kærlighedsromaner.

Bellamy er kun lige hjemme i Poplar Falls for at holde ferie, inden hun skal starte på sit drømmejob som ernæringsspecialist i Denver Zoo. Hendes kæreste, Derrick, skal bare sende en formel anbefaling af Bellamy, inden jobbet er hendes. Men han svigter hende på det groveste - og nu er hun både single og arbejdsløs. Heldigvis giver det hende mulighed for at være i nærheden, når hendes svigerinde, Dallas, skal føde og en kærkommen mulighed for at hænge ud med sine veninder Elle og Sonia. Da byens dyrlæge får brug for en afløser, springer Bellamy gerne til. Det er dejligt at arbejde for Brandt, som både er dygtig og lækker. Men kan de to ensomme hjerter undgå at komme alt for tæt på hinanden?.

Endnu en skøn, hjertevarm og sexet historie fra "Poplar Falls". Serien udmærker sig med handlekraftige og seje kvinder i hovedrollen, og det fortsætter også her i 4. og selvstændige bind. Undervejs lægger Amber Kelly ledetråde ud til handlingen i næste bind i serien, som i USA består af 6 bind.

Læs også Carey Heywoods "Ham- & Hun-serien", der starter med : roman.Informationer og udgaver

2021

Bog

Amber Kelly

Flamingo, 1. udgave

2021

Ebog

Amber Kelly

Flamingo, ÷1

2022

Lydbog (net)

indlæser: Filippa Suenson, Søren Højen

Flamingo