Gå til indholdVarmluftsstrategi for begyndere


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

244 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Anmeldelser (5)


6. mar. 2020

Forfatteren retter et skarpt, debatprovokerende blik mod de direktionsgange i virksomheder han selv som topleder har betrådt. At han i dag også er komiker er med til at forstærke et budskab om at tage luften af de alt for mange "varmluftsstrategier" i virksomhederne. En bog både for ledere og medarbejdere.

Bogen tager afsæt i en faktisk oplevelse fra forfatterens tid på direktionsgangen. Her vælger en direktion, efter at have udviklet en ny vision og mission, ikke at kommunikere arbejdet ud til de intetanende medarbejdere. Problemet var, at man lige havde kommunikeret en ny strategi og en trivselsplatform, og tænkte, at medarbejderne allerede var stopfordret med nyt fra direktionen. Hvordan tager man så luften ud af de alt for mange luftige strategier? Per Helge Sørensen opstiller "Fem pejlemærker for at stoppe idioti på arbejdet" som lyder: "Vi er ufleksible", "Vi er uimponerede", "Vi er uprofessionelle", "Vi er uansvarlige" og "Vi er uambitiøse". Per Helge Sørensen er civilingeniør, tidligere embedsmand, forfatter og komisk historiefortæller. Han har fx også skrevet krimien Mailstorm


og har turneret som historiefortæller med forestillingen "Djøf med løg(n)"Bogen tager afsæt i en faktisk oplevelse fra forfatterens tid på direktionsgangen. Her vælger en direktion, efter at have udviklet en ny vision og mission, ikke at kommunikere arbejdet ud til de intetanende medarbejdere. Problemet var, at man lige havde kommunikeret en ny strategi og en trivselsplatform, og tænkte, at medarbejderne allerede var stopfordret med nyt fra direktionen. Hvordan tager man så luften ud af de alt for mange luftige strategier? Per Helge Sørensen opstiller "Fem pejlemærker for at stoppe idioti på arbejdet" som lyder: "Vi er ufleksible", "Vi er uimponerede", "Vi er uprofessionelle", "Vi er uansvarlige" og "Vi er uambitiøse". Per Helge Sørensen er civilingeniør, tidligere embedsmand, forfatter og komisk historiefortæller. Han har fx også skrevet krimien Mailstorm og har turneret som historiefortæller med forestillingen "Djøf med løg(n)".

Forfriskende, anderledes og underholdende bud på at få skudt nogle af de mange "varmluftsstrategier" ned, som topledelser sprøjter ud, til fordel for både medarbejdere og ledelse.

En anden bog om strategier er fx Strategi der virker


En anden bog om strategier er fx Strategi der virker.

Lektørudtalelse

Af

Carsten Güllich-Nørby

P [online]

Af

Dea Henriette Franck

2021-06-09

Tidsskrift for arbejdsliv

Af

Peter Hasle, Eva Thoft

Årg. 22, nr. 4 (2020)

Jyllands-posten

Af

Ulla Bechsgaard

d. 3. okt. 2020

Weekendavisen

Af

Johanne Thorup Dalgaard

d. 8. jan. 2021


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2021

Bog

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020