Bøger / faglitteratur

Varm weekend : sex hele året


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
215 sider: ill. i farver
Udgivet
2008

Beskrivelse


De to sex-eksperter forvandler hverdagen til en lidenskabelig fest og giver en række forslag til, hvordan man får lysten tilbage.

Indhold

Januar - Plej forholdet : Februar - rollelege ; Marts - kom alene eller sammen ; April - sex i hele huset ; Maj - forårsflirt ; Juni - friluftssex ; Juli - erotisk ferie ; August - sexy snak ; September - efterårslir ; Oktober - sex på sengekanten ; November - kys og bid ; December - julehjerter


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2008

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 6. okt. 2008

Først og fremmest for mennesker i parforhold.

Joan Ørting og Karen Seneca er henholdsvis brevkasseredaktør og journalist på Ekstra bladet. Begge er vant til at skrive om sex og samliv. Her er de gået sammen om at skrive en inspirationsbog til par - først og fremmest - om at holde flammen varm i ægtesengen. Som noget nyt indenfor genren har de opbygget bogen, så de kommer med forslag til, hvad parrene kan beskæftige sig med i deres kærlighedsliv måned for måned, således at sexlegene matcher årstiden eller?? I januar opfordres man til at invitere sin partner på rotur med medbragt champagne og madkurv. Hvorfor ikke? I maj snupper man gentagne gange en "quickie", i august træner man "dirty talk" osv. Hver måned sit tema. For singlerne er der håb, idet der også er forslag til, hvordan de kan forholde sig. I oktober skal kvinderne lade mændende jage. Sproget er mundret og letflydende. Opsætningen taler mest til kvinder med blomstrede baggrunde og muntre (ikke alt for frække) tegninger.

Joan Ørtings Ta' mig, 2007 og Det passionerede ægteskab, 2004 behandler samme temaer. Men der er til stadighed træk på samlivsbøgerne og med den medieomtale, bogen allerede har fået, skal den nok blive udlånt.

Måned for måned giver bogen inspiration til, hvordan par kan holde kærligheden og erotikken i hævd året igennem.