Gå til indholdVandring og friluftsliv : udførlig guide og nyttige tips til oplevelser i naturen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

192 sider: ill. farver

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Grundige anvisninger til forberedelser til hvordan man kan holde sig mæt, varm og tør i naturen. Input til at vælge det rette friluftsudstyr og tips til hvad man har brug, når man f.eks. skal tænde et bål m.m.


Anmeldelser (1)


24. apr. 2018

Folk med lyst til at vandre og til at overnatte i det fri får i denne bog inspiration til at komme i gang med det praktiske. Hvor meget udstyr skal man have med, og hvilke tips og tricks er gode at kende?.

En praktisk anlagt bog om de typer af udstyr, som friluftsmennesker med fordel kan bruge, når de vil vandre og overnatte i naturen, og om hvilke overvejelser man kan gøre sig inden turen. Det er afsnit om fx fodtøj, beklædning, rygsække, soveposer, telte, kogegrej, bål, proviant, sikkerhed, lejrpladser, hygiejne, kort, kompas og forslag til pakkelister. Bogen er illustreret af en blanding af stemningsbilleder og billeder, der understøtter de praktiske afsnit.

En udmærket og meget anvendelig bog for nybegyndere, der endnu ikke ved, hvad de skal huske på og overveje inden en tur. Det er ikke nogen indkøbsvejledning, men en praktisk og jordnær vejledning uden dikkedarer. Forfatteren er friluftsvejleder, og hun tager udgangspunkt i egne erfaringer og glæden ved at færdes i naturen.

Friluftsliv


Aschehougs bog om trekking


Vandring i Europa


inddrager ud over vandring også fx skisport, kajakroning og klatring. Aschehougs bog om trekking har meget om vandring og planlægning, men den er ved at have nogle år på bagen. Endelig er der Vandring i Europa, som ud over vandreruter også har afsnit om udstyr og planlægningFriluftsliv inddrager ud over vandring også fx skisport, kajakroning og klatring. har meget om vandring og planlægning, men den er ved at have nogle år på bagen. Endelig er der Vandring i Europa, som ud over vandreruter også har afsnit om udstyr og planlægningFriluftsliv inddrager ud over vandring også fx skisport, kajakroning og klatring. Aschehougs bog om trekking har meget om vandring og planlægning, men den er ved at have nogle år på bagen. Endelig er der , som ud over vandreruter også har afsnit om udstyr og planlægningFriluftsliv inddrager ud over vandring også fx skisport, kajakroning og klatring. Aschehougs bog om trekking har meget om vandring og planlægning, men den er ved at have nogle år på bagen. Endelig er der Vandring i Europa, som ud over vandreruter også har afsnit om udstyr og planlægning.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Bog

2018

Ebog

2018