Bøger / faglitteratur til børn


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
23 sider: ill. i farver
Udgivet
2021
Sværhedsgrad

let at læse

lix: 34

Målgruppe

For 12-15-årige

Undervisning
til skolebrug

Beskrivelse


Året 2021 har sat rekord i antal oversvømmelser på jorden. Denne bog fortæller unge læsere på 12-15 år om nogle af de forskellige naturkatastrofer samt om årsagerne bag.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. okt. 2021

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 15. okt. 2021

Året 2021 har sat rekord i antal oversvømmelser på jorden. Denne bog fortæller unge læsere på 12-15 år om nogle af de forskellige naturkatastrofer samt om årsagerne bag.

I serien "Ung let" kommer her en udgivelse om den globale opvarmning og de mange oversvømmelser, vi har oplevet her på jorden i år 2021. Bogen har lix 34 og teksten er sat i overskuelige afsnit med store typer suppleret med diverse farvefotos og forklarende illustrationer. Afslutningsvis afrundes bogen med nogle spørgsmål til overvejelse eller til udgangspunkt for at arbejde videre med emnet i grundskolens naturfag.

Det er en god bog, som er hurtig læst, men som samtidig giver en god indføring i den globale opvarmning og klimaudfordringerne.

Der er i disse år meget fokus på den globale opvarmning og følgerne deraf både rent politisk og i undervisning i skolen. Der udgives derfor også en stor mængde, nye og aktuelle bøger for børn og unge om emnet. Vil du læse mere kan titler som KlimaforandringerKlimakampKlimaforandringerKlimaklog : hvad sker der? : hvad kan vi gøre?, Klimakamp, og Klimaklog : forstå klimakrisen og lær at leve klimavenligt anbefalesDer er i disse år meget fokus på den globale opvarmning og følgerne deraf både rent politisk og i undervisning i skolen. Der udgives derfor også en stor mængde, nye og aktuelle bøger for børn og unge om emnet. Vil du læse mere kan titler som Klimaforandringer : hvad sker der? : hvad kan vi gøre?, , Klimaforandringer og Klimaklog : forstå klimakrisen og lær at leve klimavenligt anbefalesDer er i disse år meget fokus på den globale opvarmning og følgerne deraf både rent politisk og i undervisning i skolen. Der udgives derfor også en stor mængde, nye og aktuelle bøger for børn og unge om emnet. Vil du læse mere kan titler som : hvad sker der? : hvad kan vi gøre?, Klimakamp, og Klimaklog : forstå klimakrisen og lær at leve klimavenligt anbefalesDer er i disse år meget fokus på den globale opvarmning og følgerne deraf både rent politisk og i undervisning i skolen. Der udgives derfor også en stor mængde, nye og aktuelle bøger for børn og unge om emnet. Vil du læse mere kan titler som Klimaforandringer : hvad sker der? : hvad kan vi gøre?, Klimakamp, Klimaforandringer og : forstå klimakrisen og lær at leve klimavenligt anbefales.