Gå til indholdBøger / faglitteratur

Value proposition design


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

291 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Ophav

Søren Ellegaard(oversætter)

Beskrivelse


Præsentation af de forskellige værktøjer i 'Value Proposition Design' hvor der bl.a. arbejdes med kundeforståelse, kundeprofiler, værdiskabelse, valg og test af prototyper og forretningsmodeller


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. sep. 2015

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 18. sep. 2015

Inspiration til dig som arbejder med produktudvikling, ideudvikling og skabelse af forretningsmodeller. Brugbar som supplerende læsning til fx en handelsskoleopgave.

Fire forfattere præsenterer her værktøjskassen i Value Proposition Design, der lærer dig at "skabe de produkter og serviceydelser som kunden vil have". Bogen er i 4 dele, der forklarer de forskellige værktøjer. Først arbejder du med Value Proposition Canvas, hvor du med forskellige værktøjer kortlægger din kundeforståelse, skaber værdi for kunden, og søger at matche kundeprofil og værdiskabelse. Andet afsnit af bogen arbejder med design af "Value Proposition". Her er emner som: valg af prototyper, forståelse af kunder og at finde den "rigtige forretningsmodel". Bogens tredje del har fokus på test af det, du har designet og fjerde del redegør for, hvordan du i Value Proposition Design skaber udvikling. Her er en overskrift fx "Genopfind dig selv konstant". Bogen er illustreret, og henviser desuden til bogens "online companion" med bl.a. onlineøvelser og værktøjer.

Interessant bog om ide- og produktudvikling, hvor det er en fordel, at du har læst forgængeren Business model generation.

Der findes ikke andre bøger på dansk om Value Proposition Design. Kan bedst sammenlignes med ovennævnte forgænger Business model generation.Informationer og udgaver

2015

Bog

Alexander Osterwalder

4Mativ