Gå til indholdVærd at vide om vin : forstå det du smager - husk det du godt kan lide


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

189 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

genre/form

håndbøgerOriginaludgave

2014


Beskrivelse


Med udgangspunkt i druerne til fremstilling af rødvin, hvidvin, rosevin og champagne guides læseren ind i vinens verden. Indeholder forslag til at lave sin egen smageguide


Anmeldelser (2)


16. okt. 2014

Er man vindrikker, der gerne vil være bedre til at smage på vinen og til at træffe de rigtige valg når man køber ind, så får man her et godt bud på, hvad det er, man skal vide, for at vide noget om vin.

Nana Wad er sommelier og freelance vinkonsulent. For at hjælpe læseren på vej ind i vinens verden tager hun udgangspunkt i druerne, og i hvilken region de dyrkes og hjælper på vej, så man selv kan smage sig frem til de særlige karakteristika, der er ved de enkelte druetyper. Det er alle de vigtigste druer til fremstilling af rødvin, hvidvin, rosevin og champagne, der bliver omtalt. Til sidst bl.a. forslag til at lave sin egen smageguide - samt en ordliste.

Det er en sympatisk og uprætentiøs vinbog, hvor grebet med at tage udgangspunkt i druerne fungerer godt. Den har et meget farvestrålende og varieret layout der nogle steder næsten kan virke anmassende.

Nana Wad er medforfatter til Kend din vin kvinde - og nyd den med større glæde


Alt hvad du behøver at vide om vin


, der sammen med Alt hvad du behøver at vide om vin er tilsvarende gode begynderbøgerNana Wad er medforfatter til Kend din vin kvinde - og nyd den med større glæde, der sammen med er tilsvarende gode begynderbøgerNana Wad er medforfatter til Kend din vin kvinde - og nyd den med større glæde, der sammen med Alt hvad du behøver at vide om vin er tilsvarende gode begynderbøger.

Lektørudtalelse

Af

Søren Brunbech

Politiken

Af

Thomas Ilkjær

d. 14. dec. 2014


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2014

Lydbog (net)

2021

Ebog

2014