Gå til indholdVær stærk - 365 dage om året


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

Ca. 420 sider

Udgivet

2014

Originaludgave

2014


Beskrivelse


Sangeren og skuespilleren Demi Lovato (f. 1992) præsenterer en 365-dages indsamling af håbefulde indsigter og bekræftelser, én for hver dag i året, der tilbyder trøst, inspiration, opmuntring og daglige mål til at fremme styrke og selvaccept


Anmeldelser (1)


22. okt. 2014

Demi Lovato er kendt fra Disney Channel, som sanger og som dommer i X-factor. Dette er en samling af citater og tanker som hun har gjort sig på vejen ud af dyb depression. For unge.

Bogen består af 365 citater efterfulgt af Demis egne refleksioner samt en målsætning der er spundet op på citatet. Demi har selv været igennem en hel del, såsom depression, dårligt selvværd og mobning i skolen. Dette er tanker og citater, der har hjulpet Demi på hendes vej mod et lysere sted. Målet med bogen er at hjælpe andre unge piger/kvinder i deres kamp.

Sproget er ligetil, men bærer desværre præg af at være dårligt oversat, fx står der et sted: "Brug den stemme du har fået. Udråb hvad du tror på af dine lungers fulde kraft." Bogens opbygning over citater gør at den indbyder til at blive læst i små bidder.

Der findes mange gode selvudviklingsbøger, blandt andet Eckhart Tolles Findhorn-retreat


. Nærværende bog adskiller sig ved at være skrevet til unge voksne og teenagere. Og den slags selvudviklingsbøger findes der ikke så mange afDer findes mange gode selvudviklingsbøger, blandt andet Eckhart Tolles Findhorn-retreat. Nærværende bog adskiller sig ved at være skrevet til unge voksne og teenagere. Og den slags selvudviklingsbøger findes der ikke så mange af.

Lektørudtalelse

Af

Katja Larsen


Informationer og udgaver

Bog

2014