Gå til indholdVær professionel på jobbet : lad følelserne blive hjemme


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

221 sider

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Opfordring til at søge meningen med livet privat og finde råstyrken indeni, og ikke forvente at arbejdet skal give alt livsindhold. Desuden øvelser til at hjælpe med at håndtere frygt, basale åndedrætsøvelser og tanker om at se mere på sjælen end på præstationer


Anmeldelser (3)


3. mar. 2016

Folk med boglige uddannelser, videnarbejdere, har størst risiko for udbrænding og stress. Charlotte Mandrup giver teknikker til, hvordan man kan blive stærkere. Henvender sig til alle videnarbejdere, ledere og mellemledere.

Bogen her handler ikke så meget om jobbet snævert set. Det er snarere en opfordring til at søge meningen med livet privat, og ikke forvente at arbejdet skal give alt livsindhold. Arbejdslivet vil give slag i form af forbigåelser, fyringer, uønskede forandringer. Hvis man vil have styrke til at modstå dette, skal man bogstaveligt talt undgå at knytte sig for stærkt til virksomheden. Det handler om at finde sin indre råstyrke, som vore forfædre havde den. Vi får øvelser til at hjælpe med at håndtere frygt, basale åndedrætsøvelser og tanker om at se mere på sjælen end på præstationer. Charlotte Mandrup har skrevet en lang række bøger bl.a. Mindfulness i hverdagen


. Hun har gennem 20 år arbejdet som coach for ledereBogen her handler ikke så meget om jobbet snævert set. Det er snarere en opfordring til at søge meningen med livet privat, og ikke forvente at arbejdet skal give alt livsindhold. Arbejdslivet vil give slag i form af forbigåelser, fyringer, uønskede forandringer. Hvis man vil have styrke til at modstå dette, skal man bogstaveligt talt undgå at knytte sig for stærkt til virksomheden. Det handler om at finde sin indre råstyrke, som vore forfædre havde den. Vi får øvelser til at hjælpe med at håndtere frygt, basale åndedrætsøvelser og tanker om at se mere på sjælen end på præstationer. Charlotte Mandrup har skrevet en lang række bøger bl.a. Mindfulness i hverdagen. Hun har gennem 20 år arbejdet som coach for ledere.

Forfatteren er et stort navn indenfor coaching og mindfulness, og det er meget interessant at læse hendes tanker og bud på teknikker, der også er en form for nytækning af 20 års fokus på udvikling på jobbet.

Mandrup lægger sig på en realistisk linje mellem Brinkmanns nej-hat i Stå fast


Positiv psykologi


Det frigørende åndedræt


og Positiv psykologi. Åndedrætsteknikker uddybes i Det frigørende åndedræt og en uddybning af mindfulness findes bl.a. i Charlotte Mandrups andre bøgerMandrup lægger sig på en realistisk linje mellem Brinkmanns nej-hat i Stå fast og . Åndedrætsteknikker uddybes i Det frigørende åndedræt og en uddybning af mindfulness findes bl.a. i Charlotte Mandrups andre bøgerMandrup lægger sig på en realistisk linje mellem Brinkmanns nej-hat i Stå fast og Positiv psykologi. Åndedrætsteknikker uddybes i og en uddybning af mindfulness findes bl.a. i Charlotte Mandrups andre bøgerMandrup lægger sig på en realistisk linje mellem Brinkmanns nej-hat i Stå fast og Positiv psykologi. Åndedrætsteknikker uddybes i Det frigørende åndedræt og en uddybning af mindfulness findes bl.a. i Charlotte Mandrups andre bøger.

Lektørudtalelse

Af

Jette Landberg

Jyllands-posten

Af

Ulla Bechsgaard

d. 12. mar. 2016

Journalisten

Af

Lotte Kirkeby Hansen

2016, nr. 5


Informationer og udgaver

Bog

2016

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016