Gå til indholdBøger / faglitteratur

Vægt i balance : tag magten over dine spisevaner


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

171 sider: ill.

Udgivet

2010

Ophav

Inge Vinding(forfatter)

Beskrivelse


Første del beskriver de psykologiske barrierer, der kan være forbundet med overvægt, fx trøstespisning, spiseforstyrrelser osv. Anden del indeholder redskaber til at få magten over spisevanerne og derved tabe vægt samt undgå at tage på igen


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. nov. 2010

af

af

Katja Larsen

d. 10. nov. 2010

Vægt i balance er til alle, der prøver på at tabe sig samt faggrupper der arbejder professionelt med overvægt.

Inge Vinding er psykolog og klinisk diætist - en kombination som mærkes i Vægt i balance. Første del beskriver de psykologiske barrierer, der kan være forbundet med overvægt og som står i vejen for at ændre spisevanerne. Det kan være trøstespisning, spiseforstyrrelser osv. Anden del af bogen giver læseren redskaber til at få magten over spisevanerne og derved tabe vægt samt undgå at tage på igen. Metoderne bygger på kognitiv adfærdsterapi og motivationsarbejde. Sproget er lettilgængeligt og både den overvægtige samt den professionelle er målgruppe. Fyldig litteraturliste.

Jeg kan ikke se andre bøger, der udelukkende omhandler psykologiske faktorer til overvægt samt giver bud på hvad der, rent mentalt, skal til for at tabe sig.

En rigtig god bog der både henvender sig til dem, der arbejder professionelt med overvægt samt til overvægtige som ønsker at ændre livsstil. Den bygger på dokumenteret viden om sammenhængen mellem følelser og overvægt - og budskabet leveres så alle kan være med.


Jyllands-posten

d. 29. dec. 2010

af

af

Anja Rose

d. 29. dec. 2010Informationer og udgaver

2010

Bog

Inge Vinding

Klim, 1. udgave

2010

E-bog

Inge Vinding

Klim, 1. elektroniske udgave