Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Væddemålet : erotisk roman


Detaljer

Seneste udgave, lydbog (net)


Sprog

dansk

Omfang

2 t., 47 min.

Udgivet

2016

Genre og formroman
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Veninderne Rachel og Amber er både rige og smukke. De udfordrer hinanden til vilde sexeventyr, som inkluderer alt fra trekanter, en fed pizzabager til analsex med en sort mand


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. okt. 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 25. okt. 2016

Veninderne Rachel og Amber udfordrer hinanden til at have sex med en masse forskellige mænd (og kvinder). Kort roman med masser af eksplicit sex. For alle, der synes, at der er for meget romantik i de gængse erotiske romaner.

De 2 unge, smukke veninder kører det overfladiske liv og lever højt på forældrenes penge. Da Amber vædder sin Ferrari på, at Rachel ikke kan score hendes kæreste, ruller lavinen. Da Rachel har knaldet Ambers kæreste, sætter Amber som hævn gang i en række udfordringer. Pigerne udpeger skiftevis et offer til hinanden og sådan ender de hver især i masser af sex-eventyr, som inkluderer alt fra trekanter, en fed pizzabager til analsex med en sort mand.

Her er hverken forspil, følelser eller samvittighedsnag. Sproget er lige så direkte som handlingen og hovedpersonerne fremstår som tomhjernede, nymfomaniske pornofilmskarakterer. Forsiden udstråler erotik og smukke mennesker.

Der findes masser af gode erotiske bøger som fx Fifty Shades of Grey, "Breathless-serien" og "En Crossfire-roman", hvor erotik og sex spindes ind i en plausibel handling og med helstøbte hovedpersoner. Dette kan denne bog slet ikke leve op til.Informationer og udgaver

2016

Ebog

Christina Tempest

Lindhardt og Ringhof, 1. e-bogsudgave

2016

Lydbog (net)

indlæser: Louise Davidsen (f. 1979-04-15)

Lust