Gå til indholdVæddeløber


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

246 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Om cykelrytteren Matti Breschels karriere og hvordan han realiserede drengedrømmen og blev en af verdens bedste til sin sport. For læsere, der ynder danske sportsbiografier og cykelsport


Anmeldelser (1)


3. aug. 2021

Om cykelrytteren Matti Breschels karriere og hvordan han realiserede drengedrømmen og blev en af verdens bedste til sin sport. For læsere, der ynder danske sportsbiografier og cykelsport.

Bogen indledes med et kort forord af Anders Lund, hvorefter Matti Breschel starter sin fortælling. Her følger man Breschels karriere lige fra tiden som juniorrytter over perioden som professionel i 2005-2019, til hvor han er i dag. Læs blandt andet om hans mange sejre, om kontroverser med andre ryttere, om nederlag og om en hverdag præget af hård træning og benhård konkurrence. Nyd også de mange anekdoter, der kommer fra et langt liv i cyklingens tjeneste.

Det fornemmes tydeligt under læsningen, at det er hårdt arbejde at være cykelrytter. Bogen er velskrevet og velformuleret, og de mange anekdoter står nærmest i kø for at komme med.

For yderligere litteratur fra cyklingens fascinerende verden se fx: Engang var jeg Jesper Skibby


Hamburger - uden filter


eller Hamburger - uden filterFor yderligere litteratur fra cyklingens fascinerende verden se fx: Engang var jeg Jesper Skibby eller For yderligere litteratur fra cyklingens fascinerende verden se fx: Engang var jeg Jesper Skibby eller Hamburger - uden filter.

Lektørudtalelse

Af

Lars Ovesen


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021