Bøger / faglitteratur

Vågne celler : hvordan kroppen skaber og holder på lys


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
272 sider
Udgivet
2013
Ophav

Beskrivelse


Præsentation af en helt ny måde at forstå og arbejde med sygdom og helbred på. Med praktiske råd og redskaber til at udrense og afgifte kroppen, fjerne følelsesmæssige blokeringer og hæve bevidstheden, så vi kan genvinde vores naturlige balance og gode helbred.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj 2013

af

af

Alma Lind Jensen

d. 8. maj 2013

Bogen vil interessere samme lånersegment, som låner fx Kræft er ikke nogen sygdom, men bogen rækker længere ud end til kræftsygdomme. Det er helbredstilstanden generelt og i holistisk perspektiv, der rettes ind på her.

Grundvilkåret i forfatterens helbredsopfattelse er, at vores krop altid arbejder med os. Hermed er hun i overensstemmelse med Andre Moritz, der også hævder, at kræft er en overlevelsesmekanisme - ikke en sygdom. Når vi fx ophober for meget kolesterol, er det kroppens beskyttelse af cellemembranen og så fremdeles. Vand og lys er vitale for cellernes funktion, mens stress og dehydrering formentlig er årsag til de fleste ubalancer. Stress skal forstås meget bredt fx også som den stress, der opstår i et menneske ved ikke at få lov at være den, man er. At være sig selv er at være i samklang med universet. Bogen leverer gode forklaringer på sine teorier og et 3-trinsprogram til vækning af cellerne. Barbara Wren er englænder og har brugt sit voksne liv på at undervise i alternativ behandling med fokus på ernæring og forskellige former for healing. Dette er hendes første bog.

Det er nærliggende at nævne Intelligente celler, 2009, der også appellerer til alternativister indenfor sundhedsopfattelse, og som i lighed med nærværende kombinerer en biologisk synsvinkel med en åndelig overbygning.

Bogen har markante bud på krop, sind og ånd i samklang med universet, og jeg er ikke i tvivl om, at den vil opnå efterspørgsel.