Gå til indholdVådeskud : kriminalroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

339 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Krimi. Kørner og Werner skal opklare en 15-årige drengs pludselige forsvinden og det bliver for alvor problematisk, da liget af et ungt menneske bliver fundet på Amagerforbrændingen. Samtidig har de begge svære udfordringer i privatlivet


Anmeldelser (5)


23. aug. 2019

Uhyggelig krimi som er fjerde bind i serien om politiassistenterne Jeppe Kørner og Anette Werner, som denne gang skal opklare en 15-årige drengs mystiske forsvinden. For læsere af kriminalromaner.

Kørner og Werner bliver sendt på en vanskelig opgave, da de skal finde den forsvundne dreng, Oscar. Han er mellemste barn af det velhavende ægtepar, Henrik og Malin Dreyer-Hoff, og er forsvundet på vej hjem fra Zahles Gymnasium ved Nørreport. Kørner og Werner ved de har tiden imod sig, og søger desperat efter Oscar. Imens har de hver især udfordringer i privatlivet og de står i en særdeles ubehagelig situation, da liget af et ungt menneske bliver fundet på Amagerforbrændingen.

Underholdende og velskrevet krimi, som er en rigtig pageturner. Plottet er skruet godt sammen og har en overraskende slutning.

Der er efterhånden rigtig mange gode krimiforfattere og Anna Grues forfatterskab kan anbefales til sammenligning. Første bind i hendes serie om Dan Sommerdahl hedder Dybt at falde


Der er efterhånden rigtig mange gode krimiforfattere og Anna Grues forfatterskab kan anbefales til sammenligning. Første bind i hendes serie om Dan Sommerdahl hedder Dybt at falde.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anne Grete Jacobsen

2019-09-16

Berlingske tidende

Af

Birgitte Borup

d. 20. sep. 2019

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 6. dec. 2019

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 28. sep. 2019


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2019

Bog

2020

Bog

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2019