Bøger / faglitteratur

Utæmmet : alting begynder og slutter med dig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
202 sider
Udgivet
2019
Ophav
Målgruppe
for kvinder

Beskrivelse


En step-by-step guide til at udleve, hvem man virkelig er. Værktøjet til de kvinder, der har besluttet sig for at blive genforenede med den utæmmede styrke og urkvinden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. nov. 2019

af

af

Merete Trap

d. 4. nov. 2019

"Den frie og utæmmede kvinde er kilden til det feminine og til naturens kræfter". En coaching- og selvjælpsbog om at turde sætte sig selv fri som kvinde. Et værktøj til de kvinder, der har besluttet sig for at blive genforenede med den utæmmede styrke og urkvinden.

Bogen består af 33 korte kapitler med overskrifter som "Alle ønsker udvikling, ingen ønsker forandring", "Det største bedrag er selvbedrag", "Vær heltinden i din egen historie" og "Hvorfor være en dresseret prinsesse?". Kapitlerne er opdelt efter samme model, hvor emnet først drøftes, dernæst kommer afsnit med "hvad du skal begynde at blive opmærksom på og øve dig i". I nogle af afsnittene er der også indlagt øvelser. Krisztina Maria er bl.a. livsstilscoach og træner og har en del udgivelser bag sig, senest Kom så!.

Bogen beskrives af forfatteren selv, som en step-by-step guide til at udleve, hvem man virkelig er. Den er letlæst og layoutet er smart og iøjnefaldende, med den smukke forfatter på forsiden, signalerende styrke og vildskab. Det er en brugbar udgivelse med fokus på udvikling og selvværd, hvor informationer og øvelser går fint hånd i hånd.

Kan sammenlignes med andre selvudviklingsbøger om personlig udvikling som især henvender sig til kvinder, fx Mette Holms Det du siger er du selvHvad du ønsker, skal du få og Pernille Aalunds Hvad du ønsker, skal du fåKan sammenlignes med andre selvudviklingsbøger om personlig udvikling som især henvender sig til kvinder, fx Mette Holms Det du siger er du selv og Pernille Aalunds .Informationer og udgaver