Bøger / faglitteratur / vejledninger

Universets leveringsservice


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
217 sider
Udgivet
2008
Genre og form
vejledninger

Beskrivelse


Forfatterne viser, hvordan man gennem mentale metoder med udgangspunkt i tankerne og underbevidstheden, selv kan forbedre sin livskvalitet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Kirsten Katholm

2008

Grundbog for alle om hvorledes man gennem mentale metoder selv kan forbedre sin livskvalitet ved hjælp af et personligt og ansvarligt handlemønster.

Bärbel Mohrs bog Bestillinger til universet (på dansk i 2000) beskriver en bestemt mental Mohrmetode, hvor man ved hjælp af en positiv tænkning kan få alle sine ønsker opfyldt. De to forfattere ønsker med denne nye bog at gøre Mohrs metode mere tilgængelig ved at belyse den som et grundmodul, ud fra hvilket man kan udforme sine egne personlige indre metoder og udslette uhensigtsmæssige vaner. Første kapitel beskriver, hvorledes underbevidstheden styrer de fleste af vores handlinger, og at vi bør tage ansvar for både vores positive og negative oplevelser. Næste kapitel har titlen "Spejlet" og her forklares, at andre mennesker genspejler vores indre holdninger, og at vi derfor skal ændre os selv, hvis vi vil forandre verden. I de følgende kapitler uddybes disse emner yderligere med programmering, mål og metoder ved hjælp af øvelser og eksempler. Bogen slutter med en litteraturliste.

Bärbel Mohr er forfatter og foredragsholder og Clemens Maria Mohr er coach og managementkonsulent. Bogen supplerer James Redfields bøger, og litteraturen om en positiv personlig udvikling gennem en mental træning.

Inspirerende bog, der i forhold til B. Mohrs første bog er mere omfattende i sine analyser og beskrivelser af teorier og øvelser.Informationer og udgaver