Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Unger & udeliv : mad, oplevelser og aktiviteter for hele familien


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

261 sider: ill. i farver ; 29 cm

Udgivet

2013

Ophav

Adam Grønne(illustrator)
Genre og formopskrifter
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. feb. 2012

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 24. feb. 2012

Unger & udeliv : mad, oplevelser og aktiviteter for hele familien er et overflødighedshorn af opskrifter på mad og aktiviteter i naturen til børn og voksne.

Savner du inspiration til aktiviteter i naturen på alle tider af døgnet og til alle årstider, så vil denne bog være et sandt skatkammer af gode idéer. Dertil er den rigt krydret med mange opskrifter. Det er både opskrifter tilberedt i naturen og opskrifter tilberedt af naturens råvarer. Der er idéer til kreative sysler, til opdagelse af dyr, til overnatning i det fri og hvilke forberedelser, der skal gøres dertil, at flyve med drager og lave foder til vinterramte fugle. Aktiviteterne spænder vidt og vil appellere til såvel mødre som fædre. Desuden vil børn i alle aldre kunne finde fristende aktiviteter. Bogen er rigt illustreret med flotte indbydende billeder af aktiviteterne og glade børn. Der er et godt register bagerst i bogen, samt en linksamling med henvisning til videre viden.

Bogen kan på opskriftssiden bruges på linje med Ildsjæle inviterer - til mad på bål og på den kreative side Kom med ud i naturen : kreative idéer til udeliv hele året.

En lækker og indbydende bog til forældre, der gerne vil inspireres til friske udeaktiviteter, der favner hele familien.Informationer og udgaver

2013

Bog

Illustrator: Adam Grønne

Gyldendal, Specialudgave

2012

Bog

Illustrator: Adam Grønne

Gyldendal, 1. udgave

2012

Ebog

Illustrator: Adam Grønne

Gyldendal, 1. e-bogsudgave