Gå til indholdUnder overfladen : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

338 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2018


Anmeldelser (1)


8. jun. 2018

To dykkere opdager et skibsvrag på havets bund, men tilbage i New York dør de af en virus, de må have fået under vandet. En epidemi bryder ud, og virologen Martin Henderson arbejder om kap med tiden og onde kræfter. For læsere af hæsblæsende krimier.

Som virolog forsøger Martin desperat at udvinde en vaccine, der kan stoppe den dødelige epidemi, der er brudt ud i New York. Hans kæreste Tina er betjent og bliver inddraget i en sag, der igen og igen fører tilbage til Martin. Det viser sig, at han er adopteret, og at han har en ukendt tvillingebror, som netop er omkommet. Samtidig kommer Martin på sporet af sine afdøde forældre, der var optaget at finde en sunket skat. Kan det være den samme skat, som de virusramte dykkere ledte efter? En ung håbefuld freelancejournalist, Emma Fitzgerald, krydser flere gange Martin og Tinas veje, men hvor har hun sin viden fra?.

Der sker rigtig meget i denne højdramatiske krimi med masser af spor, som krydser hinanden og viser sig at hænge sammen. Personerne har skjulte dagsordener, og nogle af dem er villige til at rydde andre af vejen undervejs. Trods den dramatiske handling bliver krimien på grund af de urealistisk mange sammentræf aldrig interessant eller overbevisende. Samtidig er den befolket med af endimensionelle personer og er skrevet i et til tider udpenslet sprog.

Kan læses på linje med forfatterens krimier med den amerikanske retsgenetiker Sarah Bermann.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh


Informationer og udgaver

Ebog

2020

Ebog

2018

Bog

2018

Bog

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Lydbog (net)

2018