Gå til indholdUlykken


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

415 sider

Udgivet

2016

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Da konen dør i en spiritusulykke, står Glen Garber tilbage og er fuldstændig uforstående for hvordan det er sket. Da Glen begynder at grave i sagen, opdager han at der foregår lyssky forretninger med ulovlige kopivarer i byen


Anmeldelser (2)


3. nov. 2016

Hæsblæsende spændingsroman hvor dødsfald blandt en gruppe bekendte pludselig bliver hverdagskost, og jagten går ind på en kuvert fyldt med penge fra lyssky forretninger. For læsere af højtempo spændingsbøger og thrillers.

Glen Garbers kone Sheila er involveret i en trafikulykke som dræber hende selv og andre. Politiet mener at Sheila er skyld i ulykken, da hun var voldsomt beruset, men Glen kan ikke få dette til at passe sammen med det billede han har af hende som en fantastisk kærlig mor og kone. Da en af Sheilas veninder også pludselig dør ved en ulykke, bliver Glen mistænksom, og han begynder at grave i sagen. Hvad Glen ikke havde forventet at finde, er at der i deres by findes en hemmelig gruppe af mennesker, der står for at sælge ulovlige kopivarer, og hurtigt bliver Glen viklet ind i deres interne stridigheder.

Fra start til slut er der spænding i denne bog, både i form at mord og twists, og på intet tidspunkt når man at få pusten, inden der igen sker noget drastisk. Det gør dog også at handlingen langt hen ad vejen føles meget urealistisk, men for læsere der ønsker at få pulsen op, er Linwood Barclays bog perfekt underholdning.

Barclay minder i stil om Harlan Coben, hvortil Den fremmede


De parallelle mord


kan sammenlignes. Michael Connollys De parallelle mord handler også om en mand der undersøger et suspekt dødsfaldBarclay minder i stil om Harlan Coben, hvortil Den fremmede kan sammenlignes. Michael Connollys handler også om en mand der undersøger et suspekt dødsfaldBarclay minder i stil om Harlan Coben, hvortil Den fremmede kan sammenlignes. Michael Connollys De parallelle mord handler også om en mand der undersøger et suspekt dødsfald.

Lektørudtalelse

Af

Louise Hede

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen

2016-11-21


Informationer og udgaver

Bog

2016

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Lydbog (cd)

2016

Ebog

2016