Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Ukendt land : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

466 sider

Udgivet

2020

Ophav
Genre og formroman, krimi
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Krimi. En 400 år gammel lungepest truer verden med en mulig pandemi. Og i Central Park stikkes en ung mor brutalt ned. Er der en sammenhæng? Virologen Martin og arkæologen Emma forsøger at udrede trådene i det snørklede mysterium


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. mar. 2020

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 3. mar. 2020

En 400 år gammel lungepest truer med at kaste verden ud i en pandemi. Virologen Martin Henderson og arkæologen Emma Fitzgerald udreder de snørklede tråde i et mysterium bl.a. med ingredienser som skjulte gravkammere, oldgamle hulemalerier og et mord på en mor i centralpark. For dig som søger en krimi med international og aktuel højspændt spænding!.

Et dykkerpar bliver indlagt i New York med symptomer på det, som ligner en gammel form for lungepest. Og i Central Park bliver en ung mor brutalt stukket til døde for øjnene af sine børn. To begivenheder tilsyneladende uden nogen umiddelbar sammenhæng, men måske hænger de forskellige begivenheder alligevel sammen i et mysterium som udvikler sig hastigt? Virologen Martin Henderson kæmper nu med at få udvundet nok antibiotika til New York million-store befolkning. Som makker har han arkæologen Emma Fitzgerald og sammen er de også tilknyttet dykkerkonsortiet Catch, som finder vraget af en gammel fuldrigger. Og måske skal endnu en tråd i mysteriet findes for 200 år siden i en straffekoloni i Australien, hvor en guvernørdatter måske også spiller en rolle? Virologen Henderson er også hovedperson i Lohmans Under overfladen.

Spændende og underholdende krimi, hvor man som læser skal holde tungen solidt placeret midt i munden for at hitte rede i det snørklede mysterium.

En anden spændingsbog med skræmmende epidemier er fx Abbotts hemmelighed.Informationer og udgaver

2020

Bog

Claus M. Lohman

Superlux, 1. udgave

2020

Ebog

Claus M. Lohman

Superlux

2020

Lydbog (net)

indlæser: Torben Sekov

Superlux