Gå til indholdUglens øje : spændingsroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

367 sider

Udgivet

2022

genre/form

roman,

romaner,

krimiOriginaludgave

2022


Anmeldelser (6)


24. jun. 2022

Et dansk medicinalfirma lancerer et produkt, der har fantastisk virkning mod depression. Da en ung forsker finder ud af, at der blevet fusket med forskningsresultaterne, og at medicinen har alvorlige bivirkninger, begynder en kamp på liv og død om at finde og definere sandheden. Underholdende og velskrevet videnskabskrimi til læsere af samtidsromaner og krimier.

Selvstændig opfølger til Dinosaurens fjer


Svalens graf


og Svalens graf Nogle af personerne er gengangere, mens andre er nye. I Aarhus har Silles mor og hendes bror fået et nyt liv, efter de er begyndt at tage medicinen Trimixal mod deres invaliderende depression. I København tjener Tonny Enggaard, læge og producent af Trimixal, kassen, mens hans ellers deprimerede kone er blomstret op på grund af Trimixal. Tonnys søn Miles mistrives i skyggen af sin succesfulde far og sin medicinstuderende søster Billie. Politimanden Søren tager også Trimixal og er derfor ved at få styr på sit arbejde og sit privatliv igen. Og der er flere personer endnu, hvis liv og skæbne er afhængig af Trimixal, og de forskellige handlinger krydser hinanden, inden sandheden om medicinen kommer fremSelvstændig opfølger til Dinosaurens fjer og Nogle af personerne er gengangere, mens andre er nye. I Aarhus har Silles mor og hendes bror fået et nyt liv, efter de er begyndt at tage medicinen Trimixal mod deres invaliderende depression. I København tjener Tonny Enggaard, læge og producent af Trimixal, kassen, mens hans ellers deprimerede kone er blomstret op på grund af Trimixal. Tonnys søn Miles mistrives i skyggen af sin succesfulde far og sin medicinstuderende søster Billie. Politimanden Søren tager også Trimixal og er derfor ved at få styr på sit arbejde og sit privatliv igen. Og der er flere personer endnu, hvis liv og skæbne er afhængig af Trimixal, og de forskellige handlinger krydser hinanden, inden sandheden om medicinen kommer fremSelvstændig opfølger til Dinosaurens fjer og Svalens graf Nogle af personerne er gengangere, mens andre er nye. I Aarhus har Silles mor og hendes bror fået et nyt liv, efter de er begyndt at tage medicinen Trimixal mod deres invaliderende depression. I København tjener Tonny Enggaard, læge og producent af Trimixal, kassen, mens hans ellers deprimerede kone er blomstret op på grund af Trimixal. Tonnys søn Miles mistrives i skyggen af sin succesfulde far og sin medicinstuderende søster Billie. Politimanden Søren tager også Trimixal og er derfor ved at få styr på sit arbejde og sit privatliv igen. Og der er flere personer endnu, hvis liv og skæbne er afhængig af Trimixal, og de forskellige handlinger krydser hinanden, inden sandheden om medicinen kommer frem.

Intelligent og underholdende blanding af videnskabskrimi og samtidsroman. Den er velskrevet, kommer vidt omkring og er på en gang nørdet og legende let. For nogle vil plottet være for diffust, mens det for andre vil opleves som helt perfekt.

Læses fx sammen med Peter Høeg, Michael Larsen og især Hanne-Vibeke Holsts Som pesten


Læses fx sammen med Peter Høeg, Michael Larsen og især Hanne-Vibeke Holsts Som pesten.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh

Litteratursiden.dk [online]

Af

Barabara Rugholm

2022-08-08

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 22. jun. 2022

Berlingske tidende

Af

Merete Reinholdt

d. 29. jun. 2022

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 18. jun. 2022

Weekendavisen

Af

Christian Dorph

d. 15. jul. 2022


Informationer og udgaver

Bog

2022

Bog

2022

Lydbog (cd-mp3)

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022

Punktskrift

2022